Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nagykövetségen el tudok válni?
Figyelt kérdés
Eleve külföldön kötött házasságot( magyarországon honosított) nem magyarországon fel lehet bontani?
Külföldön élek és elszeretnék válni,muszáj haza menni vagy ezt az itteni magyar Nagykövettségen is el lehet intézni?
Légyszives, szépen megkérek mindenkit,hogy olyat írjatok amiben 100%ig biztosak vagytok. A legjobban annak örülnék ha lenne valaki aki ezt már megtette és elmondja mi a menete. Vagy ha ismersz olyat a környezetedben aki túl van már váláson és ilyen úton.
Köszönöm!
2020. júl. 30. 22:29
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az ország ahol a házasság létrejött nem ugyanaz mint ahol a válást szeretném beadni.
2020. júl. 30. 22:31
3/4 anonim válasza:
A külföldön kötött házasságokat is a bíróság bontja fel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést.
3as válaszoló. Igen azt tudom,hogy bíróság bontja fel.
Én arra voltam kíváncsi,h haza kell e mennem.
A Nagykövetség nyilván kell a bíróság mellett..
Köszönöm azért. 🙂
2020. júl. 31. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!