Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél valaha újra a férjeddel élni ezek után?
Figyelt kérdés
A férjemmel márciusban összevesztünk nagyon, és elköltözött. Itt hagyott egyedül, egy 2 éves gyerekkel. Semmi anyagi támogatást hónapokig nem biztosított, felénk se nézett. Mindent azzal indokolt, hogy én tettem tönkre a házasságunkat. Ő nem volt partner semmiben. Azon gondolkodom, hogy beadom a válást, de valami visszahúz. Sejtem, hogy nem fog visszajönni, bár mostanában 1-2 hetente hazajön a gyerekhez, ad pénzt amiből el tudom látni, de ennyi. A hívásaimra nem válaszol, teljesen hidegen hagyja hogy velünk mi van. Nem gondoltam volna, hogy képes lenne erre, de megtette. Mit tegyek? Jogilag mit tehetek?2020. júl. 31. 00:17
11/12 anonim válasza:
Sosincs olyan, hogy csak az egyik fél a hibás! Vegyétek észre azt is, hogy a kérdező nem írta le, hogy min vesztek össze!
Semmmit nem tudunk az előzményekről.
Első körben le kellene ülni beszélgetni.
12/12 anonim válasza:
Pontosan mi volt az összeveszés oka? Csatlakozom 11-eshez, nekem bűzlik ez az "összevesztünk, hónapokra eltűnik" sztori. Még el is hinném, mert igen, lehetséges, de gyanús a kérdező "valami visszahúz" érzése is. Szóval mi volt pontosan?
Egyébként nem, nem tudnék, de fel sem merülne, ha _tényleg_ csak úgy fogta magát és lelécelt hónapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!