Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél valaha újra a férjeddel élni ezek után?
Min vesztetek össze?
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mégis mik a tervek? Mert ha soha többé nem akar visszajönni, akkor nincs mire várnod.
"Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mégis mik a tervek? "
"Itt hagyott egyedül, egy 2 éves gyerekkel. Semmi anyagi támogatást hónapokig nem biztosított, felénk se nézett."
Ilyen embertől nem kérdez semmit az ember. Én a kérdező helyében el sem fogadtam volna pénzt ezek után.
Én viszont nem ítélkezem, ameddig nem tudom mi történt. Kár lenne a pénzre kiélezni ezt a sztorit. A pénz a legkevesebb benne.
Ha jól értem a férj magától ment vissza és segíti, neveli a gyereket. Gondolom előtte is hagyott ott némi együtt megkeresett pénzt.
*Ha jól értem a férj magától ment vissza és segíti, neveli a gyereket
Nem ment vissza csak tejel a kérdezőnek.
Azt mondta visszajön a gyerekhez.
Én úgy értem, hogy a kérdezővel nem törődik, nem a gyerekkel.
Egyébként ez egyik részről sem így működik, ha már van gyerek. Annak a gyereknek család kell, nem 2 sértett nyomi.
Felnőtt módjára rendezni kell a problémákat és csak akkor válni, ha valóban menthetetlen. A gyereknek mindkét szülőre szüksége van
Egyébként ez egyik részről sem így működik, ha már van gyerek. Annak a gyereknek család kell, nem 2 sértett nyomi.
Ez mind szép és jó, de akkor a bajban hogy tudta magára hagyni a kérdezőt a gyerekkel? hónapokra. No már most ha nekem van egy gyerekem, és 1 napot nem tudom mi van vele-már mint a mérgezett egér olyan lennék ilyen kicsi gyerek esetében. Amikor a második gyerekem született majd nem ennyi idős volt a legnagyobb gyermekem, két nap után akartam az újszülöttel haza menni, úgy ijesztett rám a doki, hogy maradjak nyugton, pedig minden nap be lett hozva hozzám.. Nem hogy hónapokra, úgy hogy semmit nem tudok a gyermekemről. Gondolkozz már szülőként kicsit, bár lehet, hogy nincs gyereked azért veszed ezt ennyire könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!