Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire ciki elválni 50 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki elválni 50 évesen?

Figyelt kérdés
Lehet megházasodni is hiba volt?

2020. júl. 19. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Semmilyen életkorban elválni nem ciki.
2020. júl. 19. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Pont 50 éves voltam nőként, amikor 25 év házasság után elváltam. Hamarabb kellett volna, de ugye mindennek ideje van, nekem ekkor jött el. Két évig nagyon kemény volt, mert ha nem is működik megfelelően egy házasság, a sok-sok év alatt megszokod a másik minden mozdulatát, ami persze az agyadra is mehet, de attól még ott van benned. Anyagilag is megviselt. Két évvel a válás után éreztem azt, hogy felszabadultam végre, helyrejöttem mind anyagilag, mind lelkileg. Azóta megtaláltam a társam, 7 éve élünk együtt harmóniában.
2020. júl. 19. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem cikiség kérdése. Ha olyan a házasság, amiben nem lehet megmaradni, akkor vállj. Ha csak unalmasnak tartod, akkor ne tedd, mert egy idő után a mindennapok minden kapcsolatban ellaposodnak egy szintig. Az meg, hogy hiba volt-e megházasodni...csak te tudhatod, hogy mennyire érzed elpocsékoltnak a közös éveket, vagy azért jók voltak, csak mostanra romlott meg.
2020. júl. 19. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha megházosodni is hiba volt, akkor az a ciki, hogy eddig vártál a válással. Vagy az esküvő is azért volt, mert ciki nem nősülni?🤔

Igen, 13-as, és mindenki más, aki szerint minden kapcsolat ellaposodik, és a vége úgyis langyos fos lesz, csak az nem mindegy, hogy mi van előtte. Lehet, hogy a kérdező már évek óta langyos fosban van, és még eltölthetne benne plusz 20 évet. Vagy elválhat és a 2 langyos fos között lehet 5-10 izgalmas, szerelmes, boldog éve. Nekem az utóbbi sokkal jobban tetszene.

2020. júl. 20. 01:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz válni?
2020. júl. 20. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ez valóban igaz, hogy két langyos között jó kis izgalmas 5-10 év. Csak ebben a korban már nem biztos, hogy így működik. 50 évesen még van lehetősége kiélni az életet, ha jól tartja magát de 55-60 évesen meg már párt találni sincs sok. Olyankor már aki egyedül van, nagy eséllyel, főleg 60 körül, nagyon ragaszkodik a saját szokásaihoz, nehezen fogad be a háztartásba egy új rendszert.
2020. júl. 20. 09:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes lettél?
2020. júl. 20. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki?
2020. júl. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!