Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ciki aki egyedül van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki aki egyedül van?

Figyelt kérdés
Bezzeg a párokat sosem beszélik ki, de rólam biztos gondolják, hogy a kutyának se kellek. Részben ezért is jó azoknak akik párban vagy házasságban élnek.
2020. júl. 15. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem ciki. Egyáltalán honnan vetted ezt a sületlenséget, hogy ciki lenne az ha valaki egyedül él.
2020. júl. 15. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondott neked ilyen fszságot? Évekig voltam szingli egy-egy kapcsolat között, soha nem tett rám emiatt senki megjegyzést, sosem beszéltek ki jobban, mint a párokat...
2020. júl. 15. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

1+ *de rólam biztos gondolják, hogy a kutyának se kellek.

Rosszul gondolod.

2020. júl. 15. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na már megint te. Fodg már fel, hogy nem azért vagy ciki, mert egyedül vagy, az csak következménye az alja önsajnáltató személyiségednek.
2020. júl. 15. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a kiírásból is kitűnik, hogy ezzel neked van problémád, nem mindenki másnak.
2020. júl. 15. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem azért gondolják ezt rólad, mert egyedül vagy. (feltéve, ha tényleg ezt gondolják, és nem csak bemesélted magadnak)
2020. júl. 15. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. A párokat is kibeszélik.

2. Sok ember egyedül van, aki szép, ügyes, és vonzó. Nincs ebben semmi ciki, ilyenkor szokták bevágni, hogy "miért nincs párod? Biztos sok udvarlód van". Viszont ha visszataszító vagy, akkor meg úgy látják, hogy érthető, hogy egyedül vagy, s inkább akkor csodálkoznak, ha párod van...

2020. júl. 15. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? :D 2 éve egyedülálló vagyok de sokkal jobb így mint egy rossz kapcsolatban :) btw egy kapcsolat nem megoldás a szociális problémákra sőt csak tovább tudja mélyíteni ha két hasonlóan rossz felfogású ember egymásra talál.
2020. júl. 15. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki :) Egy percig se érezd annak!
2020. júl. 15. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Én is egyedül vagyok, rendben van az önbecsülésem és jól is érzem magam. Inkább vagyok egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
2020. júl. 17. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!