Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy apuka nem mer egyedül elmenni a gyerekelhelyezési tárgyalásra, és a testvére még oda is elkíséri? Szóban megegyeztünk már, nincs semmi fennakadás az ügyben és mégis kísérgetni kell 36 évesen.
Nem ciki. Normális embernek szüksége van érzelmi támogatásra egy nehéz helyzetben.
Az viszont ciki, hogy te annak tartod....
Nem vagyok a felesége mert nem híve a házasságnak, egyébként meg azért költöztünk szét mert nőt hozott a lakásban, miközben én a gyerekünkkel sétáltam a friss levegőn. Jajj de nagyon okosok vagytok!
CSupán az ember szerintem képes egyedül is intézni a hivatalos dolgait. Mikor megdugott mást a lakásban és kiürítette a bankszámlámat, ellopva a jelszavam, akkor sem hívta a tesóját magával.
Ha nemcsak a gyerekkel törődtél volna,hanem a pároddal és a kapcsolatotakkal is,akkor a párod nem lép félre.
Ha pedig már azelőtt is link volt,akkor miért szültél gyereket? Azt hitted,hogy ettől megváltozik vagy majd feleségül vesz?
Ne azzal foglalkozz,hogy egyedül megy-e a tárgyalásra,hanem most már a gyerek érdekével törődj. Ha kell a pénze,akkor legyen benned annyi tisztesség,hogy nem uszítod,neveled az apja ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!