Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem ciki elválni?
Ezt csak az,a kettő ember tudja aki ilyen szituációba került !
Ciki ? Nem, nem az sosem.
Ha valami szörnyűség került napvilágra , akar mar masnap sem az, ha akkor derült ki. !
Ezt nehéz megmondani, normális esetben a házasság egy megfontolt döntés következménye.
Vannak speciális esetek, van ismerősöm, akinek a felesége akivel előtte évekig! volt együtt újra összejött az exel, fél évvel az esküvő után elváltak.
Ciki nem ciki az elet veges, csak a latszat kedveert nem toltenek a masikkal 2 honapot sem, nem h fel evet, 1 evet.
Ott van Ordog Nora, felvallalta h rosszul dontott, szerintem fel even belul elvalt, a kov kapcsolataval bizonyitotta h kepes hosszu tavu hazassagban elni. Aztan idovel gondolom mindenki elnezte neki h minek rendezett vilagraszolo lagzit.
ó egyik barátom aki megházasodott 19 hónap után váltak el.
Ebbe nincs semmi ciki és nem idő függvénye.
A sok elmeroggyant mindig más embereknek él, mások elvárásai szerint. Basszus az ő életük vagy a tied?? Ők b**asszák el az életüket vagy te?
Volt olyan exem, aki az első feleségétől 3 nap után vált el.
Talán meg kellene gondolni, hogy kivel házasodunk.
A szarból viszont gyorsan húzzon el mindenki.
Nem a válás ciki hanem maga a házasság egy olyan kapcsolatba ahol ennyire nem működnek a dolgok. Sokkal kevésbé tartom cikinek elválni bármikor is mint összekötni az életed olyannal akit annyira nem ismersz, hogy 2 nap után már szakítanál.
Nem jó szó a ciki, én nem ezt szoktam gondolni. Inkább azt, hogy "na ez is egy felelőtlen, felesleges házasság volt". Főleg ha amúgy hónapok vagy évek óta mindenkinek tök egyértelmű, hogy a kapcsolat szar és csak kapálóznak a semmiért a házassággal. Ha hirtelen kiderül valami nagy horderejű dolog az más. Bár itt is megvan azért a gondolat, hogy hogy lehet valakit ennyire nem ismerni ha elvileg évek óta együtt vagytok.
Én nem tartom se cikinek, se érthetetlennak, azt a feleségét, aki 1 hónapon belül adta be a válást, mert a férje lelépett egy pasival.
De mindenkinek akkor kell, amikor nem tudnak megoldani fontos problémát együtt.
Akkor nem érdekes, hogy ciki-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!