Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő után nem ciki elválni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után nem ciki elválni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Ne irjátok hogy soha, mert azért 2 hét után egy nagy lagzit követően szerintem az...
2019. dec. 2. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Elválni szerintem mindig ciki. Attól a perctől kezdve a külvilág számára is egyértelmű, hogy sz@r döntéseket tudsz hozni.
2019. dec. 2. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak az,a kettő ember tudja aki ilyen szituációba került !

Ciki ? Nem, nem az sosem.

Ha valami szörnyűség került napvilágra , akar mar masnap sem az, ha akkor derült ki. !

2019. dec. 2. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Ezt nehéz megmondani, normális esetben a házasság egy megfontolt döntés következménye.

Vannak speciális esetek, van ismerősöm, akinek a felesége akivel előtte évekig! volt együtt újra összejött az exel, fél évvel az esküvő után elváltak.

2019. dec. 2. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ciki nem ciki az elet veges, csak a latszat kedveert nem toltenek a masikkal 2 honapot sem, nem h fel evet, 1 evet.

Ott van Ordog Nora, felvallalta h rosszul dontott, szerintem fel even belul elvalt, a kov kapcsolataval bizonyitotta h kepes hosszu tavu hazassagban elni. Aztan idovel gondolom mindenki elnezte neki h minek rendezett vilagraszolo lagzit.

2019. dec. 2. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

ó egyik barátom aki megházasodott 19 hónap után váltak el.

Ebbe nincs semmi ciki és nem idő függvénye.

A sok elmeroggyant mindig más embereknek él, mások elvárásai szerint. Basszus az ő életük vagy a tied?? Ők b**asszák el az életüket vagy te?

2019. dec. 2. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked jó a langyos szarban 2+ hetet is ücsörögni, akkor szíved joga cikinek érezni. Nekem nem az számítana, hogy ciki, hanem az, hogy abból az emberből akkor és ott soha többé nem kérek.
2019. dec. 2. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Volt olyan exem, aki az első feleségétől 3 nap után vált el.

Talán meg kellene gondolni, hogy kivel házasodunk.

A szarból viszont gyorsan húzzon el mindenki.

2019. dec. 2. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem a válás ciki hanem maga a házasság egy olyan kapcsolatba ahol ennyire nem működnek a dolgok. Sokkal kevésbé tartom cikinek elválni bármikor is mint összekötni az életed olyannal akit annyira nem ismersz, hogy 2 nap után már szakítanál.

Nem jó szó a ciki, én nem ezt szoktam gondolni. Inkább azt, hogy "na ez is egy felelőtlen, felesleges házasság volt". Főleg ha amúgy hónapok vagy évek óta mindenkinek tök egyértelmű, hogy a kapcsolat szar és csak kapálóznak a semmiért a házassággal. Ha hirtelen kiderül valami nagy horderejű dolog az más. Bár itt is megvan azért a gondolat, hogy hogy lehet valakit ennyire nem ismerni ha elvileg évek óta együtt vagytok.

2019. dec. 2. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy a lagziig minden happy aztán 2 hét múlva meg annyira elromlik minden, hogy nem marad más opció, csak a válás. Azt gondolom inkább hogy már előtte se volt boldog a kapcsolat, csak ciki volt lemondani a nagy esküvőt. Hát, a válás talán egy fokkal cikibb mint a meg nem kötött házasság.
2019. dec. 2. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem tartom se cikinek, se érthetetlennak, azt a feleségét, aki 1 hónapon belül adta be a válást, mert a férje lelépett egy pasival.

De mindenkinek akkor kell, amikor nem tudnak megoldani fontos problémát együtt.

Akkor nem érdekes, hogy ciki-e?

2019. dec. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!