Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos pár hónap után elválni?
Az most mellékes, hogy akkor miért házasodtak össze, arra vagyok kíváncsi, hogy nektek mennyire lenne kellemetlen ezt közölni az ismerősökkel, családdal, akik jelen voltak az esküvőn, és csak a nagy szerelmet látták.
Facebookon benne vagyok egy babavárással kapcsolatos csoportba, ott az egyik nővel történt ez. Most szeptemberben házasodtak össze, októberben elhagyta a férje. Ez ihlette a kérdést, eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha velem vagy az egyik ismerősömmel történne ez meg. Hogy őszinte legyek, nekem ezt kívülállókent is kínos lenne látni, nemhogy még ha én kerülnék ilyen helyzetbe. Bár az tény, hogy én nagyon adok mások véleményére...
Ti mit gondolnátok?
Nyilván nagyon kínos, de nem elválni pedig beláthatatlan következményekkel járhat.
Felépítenek egy közös életet, jön a gyerek, és hogyan tovább...
Első válaszoló,
a válaszod világos és tükrözi a helyes nézeted, de a kérdező nem saját magáról beszél, tehát a válaszod utolsó része nem neki szól, de róla írsz.
Ez nem pár hónap, hanem csak 1 :/
Amúgy inkább most váljanak, mint 2-3 gyerek után. Így még ujrakezdhetik az életüket.
Kérdező, fogadni mernek, h te falun laksz vagy vmi kistelepülésen. Ott ilyenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!