Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megromlott a házzasága miután megszületett a
közös gyermek?
Nem vagytok egyedül ilyenkor mind a két félnek nehéz mert az apukának is hozzá kell szokni az új helyzethez, ő is úgyanugy streszel mint te. Tudom nehéz de a kicsi érdekében is adj neki időt, magadnak is tégy egy szíveséget és ne menj bele buta vitákba. Ha megkérdi mért nincs kaja nyugotan közöld hogy nem volt időd fözzni és ha pattogni kezd hagyd rá ne válaszolj neki aztán ha lenyugodott közösen egyetek meg egy szendvicset és beszélgesetek.
2010. aug. 1. 22:03
Igen, sajnos az enyém is. Terhesség alatt megromlott szinte visszafordíthatatlanná, majd szülés után nemsokkal szét is mentünk :( Természetesen a férj döntése volt, mert miért nem főztem a 2 hetes gyerek mellett és miért nem takarítottam u.úgy mint azelőtt. Ez volt a kákán való csomó keresés. Így szétváltak útjaink :( És még csak nem is bánta meg. Ez van sajnos, nem így terveztem és szenvedek. De ennél már csak jobb jöhet!!!
2010. aug. 1. 22:40
Igen. Az emberek nagy részének megromlik a kapcsolata a gyerek után(tapasztalat)... de van visszaút, ha mindketten(!) nagyon sokat tesztek érte.
2010. aug. 1. 23:24
sajnos nekem is így volt, szétmentünk, nekem mindig fáj és azt hiszem ő is bánja kicsit de egyelőre úgy érzem túl sok fájdalmat okozott.
allison az ok h nem akarsz gyereket, jogodban áll úgy lenni boldognak ahogy akarsz, de mért baj h más akar? én sem vágytam erre korábban, így alakult, nem bánom. ha mindenki egyféleképp látná vagy kihalnánk vagy lelógnánk a bolygóról. de ha anyukád is lebeszélte volna valaki most te se lennél. és lehet nehéz egyedül gyereket nevelni, anyagilag lelkileg és fizikailag is bele lehet reccsenni, de sokaknak megéri azért a szeretetért, ami összeköt a gyerekkel.
2010. aug. 2. 01:55
Nem az a baj hogy más akar gyereket hanem az hogy nyilvánvalóan rosszul csinálnak valamit mert nem egy és nem két nőt hagynak ott gyerekkel. De ha valaki ezt megemlíti akkor rögtön elhordják mindennek hogy mit képzel és azt szídják aki nem akar gyereket. Pedig lehet magukba kéne nézni és meggondolni hogy talán mégsem olyan tökéletesek.
2010. aug. 2. 13:21
16/19 anonim válasza:
Allison:
Már több hsz. is olvastam töled!
Te gyűlölöd a gyerekeket!
Udoritonak tartalak!
Minek olvasgatod egyáltalán a gyerekvállalás kategóriát?
Bunkó,besavanyodott ember vagy,akinek még csak képröl sem mutatnék gyereket!:S
2010. aug. 3. 13:45
17/19 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy egy testileg, lelkileg, gondolkodásbelileg egészséges nő bizony akar gyereket! És aki nem, akkor annál igen csak nagy baj van! A gyermeknevelés, a kisbaba világra hozatala a legszebb dolog a világon! És bármilyen áldozatot megér! Majd minden megoldódik, csak a baba rendben legyen! És ha te meg nem akarsz gyereket, meg nincs is neked, akkor meg egyáltalán minek írsz erre a kérdésre bármilyen választ is? Ez rém érdekes! Te ezt nem tudhatod!
2010. aug. 3. 13:46
18/19 A kérdező kommentje:
Hát igen,majd megoldódik valahogyan.Próbálok megfelelni a férjemnek is de ő nem tud arra választ adni hogy miért hagy minket ennyit egyedül?!De megpróbálok vele ma leülni és megbeszélni a dolgokat újra.Köszi a válaszokat!Allison??????te kinek céloztad az útólsó hozzászólásodat????????
2012. márc. 20. 14:04
Kapcsolódó kérdések: