Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál ebben az esetben?
A feleségem már nem szeret, ezt kijelentette. Szét is mentünk, ők maradtak a családi házunkban a gyerekekkel (3 éves és 10 hónapos baba) én meg beköltöztem a lakásunkba.
Heti 2-3x látom a gyerekeimet, de őrülten hiányoznak. A feleségemmel lehetetlen együtt élni, mert folyamatosan ordít velem, mindenért szid és direkt provokál (pl. vacsinál nekem nem terít meg, nem hagy nekem ebédet mire hazaérek, a cuccaimba turkál, a táskáimat átnézi). Válnék, de az ügyvédem szerint csak osztott felügyeletet érhetek el legjobb esetben. A feleségem facebookon is szapul engem, a lelki terror minden eszközét beveti. Aludni nem bírok az idegtől. Vagy a lelki terror, vagy akkor kevesebbet látom a gyerekeimet. Mit tegyek?
#8-as válaszoló jól írja, ez teljesen így történt. Plusz a feleségem eleve el lett kényeztetve, és zavarta hogy nem ugrok minden szavára.
Akkor a válás lesz a megoldás. Szomorú, de ez van!
Nekem is az jut elsőre eszembe. Minek a 2.gyerek? 10 hónapos... egy kapcsolat nem pikk pakk romlik így meg...
Illetve férfi vagy. Állj már a sarkadra bakker. Szamomra ez elég fura, hogy a nő ordibál veled, te meg behuzod füled farkad...
"Szamomra ez elég fura, hogy a nő ordibál veled, te meg behuzod füled farkad..."
Én ezt megértem, itt szépen csendben konfligtusmentesen el kell válni.
Hiába kezd el visszaütni, vagy üvöltözni, vagy bármi, a nő előadja h megerőszakolta, vagy megverte, s elkezd követelőzni mégjobban, stb... Ott hazudoznak ahol tudnak. Nézz szét itt a fórumon is, micsoda kamugyárak már... hát még válásnál mikor pénz is van belőle, meg jól megbüntethetjük az faszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!