Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál, ha azt látnád hogy a férjed egyáltalán nem hajlandó rendbehozni a házasságot? Meddig lehet ezt húzni?
Szétköltöztünk a férjemmel 2 hónapja, mert folyamatosan csak veszekedtünk és semmiben nem segített (1 éves babánk van, minden rám szakadt) Nem is szexeltünk már fél éve, semmi intimitás nem volt csak a veszekedés.
Azt javasoltam, hogy költözzön el és gondolkodjon, mert azt reméltem hogy észhez tér és átgondolja majd a helyzetet. Ehelyett alig keres, maximum a gyerekünkről érdeklődik, de én nem érdeklem. Próbálnék vele beszélni, de összeveszünk.
Nagyon el vagyok keseredve, ilyen pici babával válni? Nem is találnék társat. Mit tegyek? Még mindig szeretem valamennyire, nem hiába mentem hozzá. De ő már szerintem nem szeret.
Összefoglalom: kidobtad a férjed, de rájöttél, hogy "Nem is találnék társat", úgyhogy a régi hapsi is jó lenne, mint egyedül nyűglődni egy kisgyerekkel, meg a mindennapokkal.
Hát, ezt azelőtt végig kellett volna gondolnod, hogy különköltöztetek.
Johogy!
Minél kisebb a gyerek annàl kevésbé sinyli meg!minél hamarabb beadnam a papirokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!