Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozott már helyre valaki ilyen házasságot? A gyerek miatt akarnánk rendbehozni.
Állandóan csesztet minden hibámmal, azt akarja hogy változzak, holott ő neki is rengeteg a hibája. Zátonyra futott a dolog. Semmi szex, semmi összebújás, nem szeretjük egymást, haragszunk egymásra. 1 hete nem is láttuk egymást, nem is keressük a másikat. Ragaszkodunk még egymáshoz, ennyi. Beszélgettünk ma telefonon, szerinte rendbe kéne hozni valahogy (szerintem is) de a beszélgetés megint átcsapott az én hibáimba és hogy nekem pitiznem kéne. Nem érzem magam hibásnak, a rossz tulajdonságaim eddig is megvoltak, csak már nem szeret és most kezdte el zavarni őt.
Van remény ezt rendbehozni?
Szóval a helyrehozás alatt azt érted, hogy te nem változtatsz semmin, de ő szó nélkül tűrje minden szarságodat és engedelmesen tegye szét a lábát. Aha.
Ezt mond el így neki is, tuti hanyatt homlok rohan majd vissza hozzád.
Ha mindketten szeretnétek helyrehozni (és nem csak a gyerek miatt, hanem magatokért is), akkor van rá esély. Teljesen reménytelen csak akkor szokott lenni, ha az egyik felet már egyáltalán nem érdekli a kapcsolat.
Viszont mindketten elég makacsul és éretlenül álltok a dologhoz. Olyan nincs, hogy csak a másiktól várunk el megértést meg változást. Párterápia segíthet az esetetekben.
Már nem szeretitek, nem tisztelitek egymást, nem kívánjátok egymást, és nem illetek össze. Kár, hogy ez a gyerek után derült ki. De itt nincs mire építkezni, felesleges egymás idejét tovább rabolni.
Meg kell egyezni a békés válásban, és a gyerek érdekében együtt kell működnötök. Mint két kolléga egy közös projekten. Nem kell egymást szeretni, de normális hangnemben kell kommunikálni, és tudni kell együtt dolgozni, kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!