Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes a szeretővel a viszony, de nem válik a gyerek miatt, pedig a felesége évek óta kicsinálja idegileg?
Nem akar hétvégi apuka lenni.
Ez miért van?
(NEM vagyok szereplője a történetnek!)
Azt a dumát, hogy a gyerek miatt nem válik csak a szeretőnek tolja.
Nem akar elválni csak kell egy kifogás amit a szerető bekjál és nyugodtan tovább használhatja őt.
Ismerős ez a nem akarok hétvégi apuka lenni sóder.
Az én szeretőm is ezt hazudta mindig a képembe
;)
A szeretőknek beadott történet:
"A feleség egy házisárkány, és szex sincs ezer éve és a gyerek miatt nem válik"
A helyzet az, hogy esze ágában sincs válni és otthagyni a feleségét. A feleség már bevált, és egy új nő mellett nem biztos, hogy lenne lehetősége csajozni. Arról meg nem akar lemondani.
Bírom, amikor gyerektelenek meg akarják ítélni, hogy kizárt dolog, hogy valaki a gyereke miatt nem válik. Mintha a gyerek egy kis semmiség volna.
Megsúgom, hogy nincs ennél erősebb kötelék a földön.
Én ha szerető volnék, soha nem várnám el, hogy miattam elhagyja a gyerekeit és megérteném, ha emiatt nem válna. Nekem is van gyerekem, tudom miről beszélek.
5.
Nekem is van gyerekem, de hidd el, ha egy psi menni akar, akkor megy.
Ez kb a legősibb szerető tartó duma: "már nincs közöttünk semmi, az asszony megkínoz, kicsinál, de a gyerekek miatt nem tudok válni"
Ami érdekes, hogy sok száz éve tolják a szeretőt tartó férfiak, de mindig akad egy naív csaj, aki újra és újra beveszi :)
"pedig a felesége évek óta kicsinálja idegileg?" =>
Állítja a pasas. Aztán a fele se igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!