Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van ilyen sok kérdés, ahol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok kérdés, ahol?

Figyelt kérdés

Mindig azt írja mindenki, hogy előbb lakjatok együtt pár évet, ismerjétek meg egymást, aztán légyen gyerek.

Erre egyre több az olyan kérdés, hogy ahol a pár 5-10 éve együtt élt, utána született gyerekük, és szülés után teljesen tönkrement a házasság.

A környezetemben is ezt látom, hogy akik 5+ év együtt élés után vállalnak gyereket, ott a szülés után minden összeomlik, még nincs ovis a gyerek, mire elválnak.

Ennél azok is jobban veszik az akadályt, ahol pár hónap járás után becsúszott a gyerek. Évek óta boldogok együtt.

Akkor most mi értelme van hosszú éveket elpazarolni a gyerekvállalás előtt? (Nem arról van szó, amikor még tanulnak mindketten, mikor összejönnek, és eleve évekbe telik, mire össze tudnak költözni. Hanem akiknél minden adott, évek óta együtt élnek, házasok.)

2020. ápr. 23. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"De honnan tudod, hogy a másik milyen lesz szülőként? Még te se tudhatod biztosan, hogy milyen leszel.

Nem egy példa van, hogy a férfi évekig szövegel, hogy mindenben segít majd a baba körül, aztán semmi. Vagy a mosolygós tündérke lesz már a terhesség alatt kiállhatatlan. Ezt csak akkor tudod meg, ha ott vagytok."

Mondjuk, nem a szövegelést meg a cuki helyzeteket kéne nézni, hanem a tetteket. Hogy reagál az illető problémahelyzetben, mennyire van a másik mellett, ha az nincs a legjobb formájában és hasonlók. Nekem volt olyan mások által cukinak tartott barátnőm, aki néha apró dolgokon is behisztizett. Nem is akartam tőle gyereket.

2020. ápr. 23. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Az sem elhanyagolandó szempont, hogy az az 1-2 vagy 5-6 év milyen életkorra esik. Egy a 30-as éveiben járó nőnek nincs ideje 5-6 évet várni, de talán a másik fél is van eddigre annyira felnőtt, hogy rövidebb idő alatt el lehessen dönteni róla, mégis milyen ember és merre tart.
2020. ápr. 23. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:

"mi értelme akár 10 évet is várni, ha családalapítás után ugyanakkora eséllyel fognak szakítani (válni), mint akik 1-2 év együtt élés után vállalnak gyereket."

Egyálralán nem ugyanakkora az esély. Ezeket a számokat egyébként honnan szeded? Alá tudod támasztani őlet, vagy csak kitaláltál valamit, és le akarod dugni mások torkán.

(nem fog menni, mert hülyeséget beszélsz)

2020. ápr. 23. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

"Egy a 30-as éveiben járó nőnek nincs ideje 5-6 évet várni, de talán a másik fél is van eddigre annyira felnőtt, hogy rövidebb idő alatt el lehessen dönteni róla, mégis milyen ember és merre tart."

Úr isten ennél felelőtlenebb, szarabb hozzáállás a világon nincsen.... Nem szülünk "benne vagyok már a korban" alapon egy tök ismeretlennek!!!!! Teljesen mindegy, hogy valaki hány éves. A gyerek jövőjét nem kockáztatjuk. Igen is tessék a másikat megismerni és nem, nem fogod reálisabban látni csak mert 5 évvel idősebb vagy. Tessék szépen felelősségteljesen, nem önző "nekem akkor is gyerek kell" alapon potyogtatni...

2020. ápr. 23. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

14-es: én férfi vagyok, nős, és van is gyerekem. :)

Amúgy meg nem azt mondtam, hogy ha valaki betöltötte a 30-at, onnantól csak kapjon el valakit, aztán mehet is a dolog, mert ketyeg a biológiai óra. Nézzük a realitásokat: rengeteg 30-as szingli nő van, akik még nem tettek le róla, hogy legyen gyerekük. Tetszik vagy nem, nincs ideje mindenkinek várni 5-6 évet, de nem is gondolom, hogy ennyi kellene ahhoz, hogy valakit érdemben megismerj. Két 20-22 éves hova rohanjon, persze, várjanak, ha úgy érzik, mert ők még szintén nem kiforrottak - tisztelet a kivételnek. Meg persze az ember folyton változik, bármikor meg lehet kergülni valakinek, de ilyen logika alapján akkor senki ne menjen bele semmibe, ami egy kötöttségekkel jár.

Szerintem ha felnőtt emberek találkoznak, vonzódnak egymáshoz, és azonosak a céljaik, akkor bizonyos idő alatt el tudják dönteni, hogy megfelelnek-e egymásnak.

És persze azt se felejtsük el, hogy más kérdések alatt meg azokat szokás töketlennek nevezni, akik nem képesek kötöttséget vállalni, csak rabolják a nő idejét. Az ilyen kérdéseknél a kérdező megkapja, hogy kukázza azt az éretlen p*csöt...

Szép dolgokat írsz, persze, nem szabad felelőtlenül belemenni semmibe, stb, stb, de szerintem meg nem kell fél évtized ahhoz, hogy két ember döntésre jusson ebben a kérdésben.

2020. ápr. 23. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!