Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektek mi segített válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi segített válás után, hogy jobban legyetek? Úgy érzem sosem lesz jobb.

Figyelt kérdés
Hosszú évek után váltunk el,egyszerűen nemtudok túllépni rajta. Sosem gondoltam volna,hogy ilyen nagyot csalódok benne.
2020. ápr. 4. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az új csajom segített.
2020. ápr. 4. 09:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,új csaja neki van.
2020. ápr. 4. 09:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Az idő, és a kapcsolat megszakítás. Ha van gyerek, akkor minimálisra vétel. Sport, új ruhák.
2020. ápr. 4. 10:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Van gyerek,sajnos ez miatt nemtudjuk teljesen a kapcsolatot megszakítani. Most ez a helyzet is nehezíti,hogy nem járhatunk sehova.
2020. ápr. 4. 10:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Új pasi!
2020. ápr. 4. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan könnyű ám új pasit találni. Én novemberben váltam, és azóta sem ismerkedtem meg senkivel. Mondjuk a mostani helyzetben nem is olyan könnyű. De az idő majd segít.
2020. ápr. 4. 11:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes, de nekem a bizonytalansag (szeretojet valasztja v minket?) sokkal rosszabb volt mint a tudat h esetleg egyedul maradok ket gyerekkel. Tiszta helyzetet akartam, A v B. Tudtam hogy majd jon valaki, azt nem tudtam h mikor,de nem is volt top prioritas.

Amint szetkoltoztunk, visszakusztak az eletembe a regi dolgaim, amiket szinglikent csinaltam, hallgattam, olvastam, elkezdtem tudattalanul is ujraepiteni magam, elolvastam par egyedulanyas konyvet, elmentem pszichologushoz atbeszelni es a gyerekeimre koncentraltam. Altatas utan cseteltem pasikkal es a furdoben csinaltam a sixpack kihivasomat, azt lehetett zart lakasban csendben a gyerekek otthagyasa nelkul. Tavasszal kerestem egy bebiszittert aki heti 2x1 oraban jatszott a jatszoteren a gyerekekkel en meg futottam a kornyeken. Nottek a gyerekek, alakult az onbizalmam, egyre tobben flortoltek velem uton-utfelen, szo szerint kivirultam. Ket evvel a szetkoltozes, masfel evvel a valas utan ismertem meg egy szamomra nagyon kulonleges pasit, iszonyatosan passzoltunk szellemileg (leveleztunk), aztan talalkoztunk es ugy is jo volt, raadasul az elejetol jottek a gyerekek is velunk (nagyon kicsik voltak) es negyesben is mukodott.

Mindez nem tortenhetett volna meg ha nem lepek tul az exes "pofonon".Es valoban, a gyerekes valasban a legnehezebb h a gyerekek miatt van kontakt az ex-szel, te ott vagy a legaljan, ket gyerekkel, o meg boldog parkapcsolatosdit jatszik egy masik csajjal, akkor es odamennek ahova csak akarnak, szerelmesek, gondtalanok, en meg felvaltva kelek ejjel a gyerekekhez. Ezt a bekat a legnehezebb lenyelni, de muszaj. Az elet visszaadta neki amugy, pedig sosem kivantam semmi rosszat neki(k), csak magamnak jot.

2020. ápr. 4. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ezt öröm volt olvasni. Látatlanban is büszke vagyok rád!
2020. ápr. 4. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

3,5 éve volt a válásom. Tudtam hogy nehéz lesz egyedül. Ezért különböző új hobbikat , sportokat kezdtem el. Ezekkel évekig elfoglaltam magam, nem mondom hogy nem voltam magányos olykor-olykor, de egy normális szinten volt ez az érzés. Mostanra kezdett el eléggé belémhasítani az a gondolat, érzés, hogy tökmindegy mit csinálok, ha mással (párommal) nem oszthatom meg ,semmit nem ér az egész. Sem a sport, sem a kirándulások, kikapcsolódás,vagy ha örömödet leled valami kis dologban....ha nem tudod megosztani mit sem érnek ezek a dolgok.

Próbálok ismerkedni , lenne is esélyem, de férfiként ez nem olyan egyszerű. Illetve nem is igazán mindegy hogy kivel jövök össze. Az a típus aki nekem bejön (főleg belső dolgok) nagyon ritka.

Reménykedem, nem adom fel, űzöm a hobbijaim, találkozom a gyerekeimmel, de nehéz ezt megélni folyton abban reménykedve hogy majd megtalálom a párom...nehezítésnek még itt ez a vírus is , tehát most még ismerkedni is felesleges, mert ez nem pár hónap alatt fog lezajlani...

2020. ápr. 4. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a válás segített, hogy végre jobban legyek. Amíg együtt voltunk, minden napot kínszenvedésként éltem meg, mintha kalitkába lennék zárva.

Amióta a válás mellett döntöttünk, azóta végre tudom élvezni a napokat, ábrándozom a jövőről. Lehet, hogy nem jön olyan hamar, de egyszer biztosan.

Egyébként egyelőre még együtt élünk az exemmel, de esküszöm ezerszer jobb köztünk a viszony, mint kb. valaha. Amióta nem köt a házasság, azóta úgy érzem nincs miért haragudnom rá. Várom, hogy vége legyen ennek a járványnak és elkezdhessek másokkal ismerkedni.

2020. ápr. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!