Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek már történt ilyen?

Veletek már történt ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki megpróbált engem idegileg "tönkretenni".De igyekezete ellenére pont ellenkező hatást váltott ki belőlem és úgy érzem, hogy az ő áskálódásának "köszönhetően jobb ember lett belőlem

#rosszindulat #áskálódás #jobb emberré válás
2013. márc. 7. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Wow! Valamit jol csinalsz, minden elismeresem!:)
2013. márc. 7. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze. Mondjuk valaki megpróbál lejáratni, aminek hatására én rádöbbenek, hogy ez a viselkedés mennyire visszataszító, és a továbbiakban nagyon odafigyelek arra, hogy sose viselkedjek úgy, ahogy ő. Vagy a lejáratás által felhívja a figyelmemet a negatív tulajdonságaimra, így én gőzerővel nekiállok fejlődni ezekben.
2013. márc. 8. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:

igen. velem is történt már ilyen dolog.

ekkor mindig arra gondolok, hogy rosszabb már úgysem lehetek, csak jobb. :)

az aki ellenem áskálódik, még az én szintem alá is esett, mivel olyan dologokat nem teszek, amilyeneket ő. tehát általában röhögök az ilyenen, vagy elgondolkodom miért is teszi, de tudom, hogy ő épp a viselkedésével még az én "mocskos" a szintem alá zuhant.

ebben az a nevetséges, hogy az ilyen illető jobbnak, erkölcsösebbnek tartja magát tőlem, és szentül meg van győződve az igazáról.

attól függ, ki hogyan áll a dolgokhoz. ha pozitivan állsz hozzá, kiderül, hogy még épitő jellegü áskálódásai is lehtenek.

2013. márc. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!