Veletek már történt ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki megpróbált engem idegileg "tönkretenni".De igyekezete ellenére pont ellenkező hatást váltott ki belőlem és úgy érzem, hogy az ő áskálódásának "köszönhetően jobb ember lett belőlem2013. márc. 7. 16:43
1/3 anonim válasza:
Wow! Valamit jol csinalsz, minden elismeresem!:)
2/3 anonim válasza:
Persze. Mondjuk valaki megpróbál lejáratni, aminek hatására én rádöbbenek, hogy ez a viselkedés mennyire visszataszító, és a továbbiakban nagyon odafigyelek arra, hogy sose viselkedjek úgy, ahogy ő. Vagy a lejáratás által felhívja a figyelmemet a negatív tulajdonságaimra, így én gőzerővel nekiállok fejlődni ezekben.
3/3 anonim válasza:
igen. velem is történt már ilyen dolog.
ekkor mindig arra gondolok, hogy rosszabb már úgysem lehetek, csak jobb. :)
az aki ellenem áskálódik, még az én szintem alá is esett, mivel olyan dologokat nem teszek, amilyeneket ő. tehát általában röhögök az ilyenen, vagy elgondolkodom miért is teszi, de tudom, hogy ő épp a viselkedésével még az én "mocskos" a szintem alá zuhant.
ebben az a nevetséges, hogy az ilyen illető jobbnak, erkölcsösebbnek tartja magát tőlem, és szentül meg van győződve az igazáról.
attól függ, ki hogyan áll a dolgokhoz. ha pozitivan állsz hozzá, kiderül, hogy még épitő jellegü áskálódásai is lehtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!