Miért nem érdekli már hogy folyamatosan zaklatják? Mi történt? Ki az aki ilyen helyzetben nyugodt?
Van egy ismerősöm, akit majdnem fél éve folyamatosan zaklatnak.
(Közösségi oldalon profilokat hoznak létre a nevében, netes társkeresőn, szexuális hirdető oldalakon, más hirdetéseket is adnak fel a nevében, szinte mindig az ismerősöm fényképével stb..)
És egyfolytában fenyegetik, ismeretlenül a közösségi oldalon halom üzenetekkel bombázzák őt hogy ez fog vele történni meg majd az.
Az ismerősöm rendőrségi feljelentést tett.
Eleinte még nagyon zavarta őt ez a zaklatás, ki volt akadva stb, most meg már meg sem nézi a hamis profilt amit a nevében készítettek az ismeretlenek, pedig eléggé szégyen amit róla csináltak profilt.
Mitől lehet ez?
Nem merem ő tőle így spontán megkérdezni hogy most mi történt, hogy ennyire nyugodt lett, félek meg sértődne...
Szerintetek kedves olvasók, történhetett az
hogy a Rendőrségi nyomozás eredményesen zajlik,
és az ismerősöm azaz a sértett már tudja hogy
úgy is elkapják a tetteseket akik vele ezt művelik,
tehát már nem foglalkozik azzal hogy mit adnak fel a nevében, milyen oldalra teszik őt fel?
Tehát lehet, hogy az ismerősöm úgy van vele hogy
már egyáltalán nem érdekli bármennyire is ciki az amit a nevében tesznek az interneten, mert ő már tudja
hogy "elkapták" illetve el fogják az ismeretlen tetteseket és már
úgyse csinálhatják sokáig a zaklatást ellene mert
hamarosan akár bíróságra viszik a zaklatókat?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
De hogyan kérdezzem meg tőle?
Nem illetlenség, így megkérdezni hogy " Hé te, most hogy hogy ilyen nyugodt vagy" ?
23 éves lány vagyok egyedül nevelem a gyermekemet, nem járok iskolába, köszönöm.
A zaklatók pedig C Kategóriás férfiak.
Hogyan lehetne letiltanom innen, az 53% -os válaszolót?
Ugyan az az ember ír, 3 x hülyeséget.
Sok 53%-os emberke jár erre:DD
Attól mert egyedül neveled a gyerekedet, de nevelhetsz 100 gyereket is egyedül-a jog rád is vonatkozik, ha 23/30/43 éves vagy.
Te vagy unatkozol, vagy te vagy a gyerek. Ha nem tudsz normálisan válaszolni kérlek ne írj. Amúgy meg ez tök jó hogy elképzeled magadba de ki kell ábrándítsalak NEM ÉN vagyok a zaklató.
Többet meg sem nyitom ezt az oldalt, erre illetve rád és a vádaskodásodra nem vagyok kíváncsi.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!