Miért nem érdekli már hogy folyamatosan zaklatják? Mi történt? Ki az aki ilyen helyzetben nyugodt?
Van egy ismerősöm, akit majdnem fél éve folyamatosan zaklatnak.
(Közösségi oldalon profilokat hoznak létre a nevében, netes társkeresőn, szexuális hirdető oldalakon, más hirdetéseket is adnak fel a nevében, szinte mindig az ismerősöm fényképével stb..)
És egyfolytában fenyegetik, ismeretlenül a közösségi oldalon halom üzenetekkel bombázzák őt hogy ez fog vele történni meg majd az.
Az ismerősöm rendőrségi feljelentést tett.
Eleinte még nagyon zavarta őt ez a zaklatás, ki volt akadva stb, most meg már meg sem nézi a hamis profilt amit a nevében készítettek az ismeretlenek, pedig eléggé szégyen amit róla csináltak profilt.
Mitől lehet ez?
Nem merem ő tőle így spontán megkérdezni hogy most mi történt, hogy ennyire nyugodt lett, félek meg sértődne...
Szerintetek kedves olvasók, történhetett az
hogy a Rendőrségi nyomozás eredményesen zajlik,
és az ismerősöm azaz a sértett már tudja hogy
úgy is elkapják a tetteseket akik vele ezt művelik,
tehát már nem foglalkozik azzal hogy mit adnak fel a nevében, milyen oldalra teszik őt fel?
Tehát lehet, hogy az ismerősöm úgy van vele hogy
már egyáltalán nem érdekli bármennyire is ciki az amit a nevében tesznek az interneten, mert ő már tudja
hogy "elkapták" illetve el fogják az ismeretlen tetteseket és már
úgyse csinálhatják sokáig a zaklatást ellene mert
hamarosan akár bíróságra viszik a zaklatókat?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Jól teszi ha nem érdekli nem élhet félelemben.
Amúgy meg szörnyen pitiáner az ilyen zaklatás ha nincs nete még csak nem is látja.
Ha barát vagy, inkább örülnöd kellene, hogy nem idegeskedik, nem pedig éhezni a pletykára, hogy mi van vele.
És ne bántsd azt a válaszolót, amit a "szerintetek, kedves olvasók" után írsz, tényleg úgy jön le, mintha a lebukáson aggódó zaklató lennél. Próbáld meg "külsős" szemmel olvasni, te is látni fogod.
Honnan tudod hogy pasik zaklatják?
Nő is lehet zaklató,tudom, mert én ezt egyszer átéltem.Fogalmam sem volt hogy ki lehetett,de én is pasira gondoltam volna.Végül a rendőség elkapta,és mikor közölték hogy ki,hát igencsak ledöbbentem.Egy nálam pár évvel idősebb KOLLÉGANŐ!!!
És hogy nem beszél róla?Én sem tettem,mert attól kezdve hogy valaki zaklat,nem tudod hogy kiben bízhatsz és kiben nem.
Ha igazi barátja lennél,rákérdeznél.
De szerintem is te zaklatod,és most marhára ideges vagy,hogy nem tudod mi történik!
Nálunk a férjem volt szeretője zaklatott, mert nem őt választotta a párom.Abban a hiszemben volt, hogy otthagy érte.
Kamu profilt csinált az iwiwen, mintha ő lenne a férjem, és bejelölt ismerősnek...:(
Képet lopott tőlem a férjemről ,és feltöltötte magának szerelmem aláírással.Üzeneteket írogatott. Szörnyű volt.
Vagy már kész a terve, hogy csapdába
csalja a zaklatókat, vagy rájött, hogy
aki számít, úgysem nekik fog hinni.
Te nem Árpi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!