Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvàlni?
Persze, nem kell őt meggyőznöm, elég vagyok egyedül egy váláshoz... De mondom neki, hogy nem szeretem, utálom, ő is utál, állandóan megy a beszologatas egymásnak. Nincs bizalom. Semmi értelme az egésznek.
És először felsorolja nekem, mi minden probléma van velem, szr vagyok emiatt is, amiatt is, majd közli, hogy úgyis mindegy, kivel vagyunk, mindenkinek megvan a maga batyuja... Tehát nem szeretetből maradna velem, csak kb kell valaki. Problémája nem lenne azzal, ha újra párt kéne keresnie, folyamatosan volt mellette valaki, vagy próbálkozott.
Minél jobban nem akarom őt, ő annál jobban ragaszkodik, éjjel is bújt, meg jön, puszilgat. Minek?!
És miért jó ez neki?
Nem szolgálom ki, ő talán többször engem, nem jó a szex, és nem boldog nyilván, ebben az állandóan feszült környezetben.
Utánam sem lenne egyedül, jönne más.
Na igen, provokációról lehet szó...
Engedem? Elég régimódi felfogás ez. Vannak igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!