Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60ezer ft kevés?
Figyelt kérdés
60 ezer ft gyerektartas fizetek , azon felül amit kér a gyerek megveszem.Minden hónapban kap cipőt, játékot stb.kb meg 30-40 költök rá úgy, h nem kéthetente hozom el hanem héti 3 Van hogy többet.Anyuka meg folyton panaszkodik,h én mit képzelek ez nem sok sőt ennél csak többet kapnak az ismerősei....Nem vagyok egy milliomos albérletben élek, és nagyon sokat dolgozóm, h fen tartsam magam.Megis kevesli az összeget.2020. febr. 26. 10:59
41/51 anonim válasza:
Nemá, én 40ezret kapok két gyerekre összesen. Tehát fejenként 20ezret. A nagy kamasz, új ruha, zsebpénz, a kisebb edzésre jár, havi 4000. Az apjuk havi 1x viszi el már csak a kisebbet kb 3 órára.
De ha többet kérnék, akkor apuka nem tudna megélni. Igaz nekem pedig azóta lakashitelem is van, de megoldom. Szűkösen, nehezen, de boldogulunk.
42/51 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, h elkényeztetem hát nem mert az anyuka ruhát nem vesz.Mert szerinte amit én adok az csak a kaját meg rezsit fedezi.Ezzel a gyerekkel is azt éri el , h menekül hozzám. Nem fogom nézni, h a gyermekem lukas orrú cipőben jön mert anyja nem vesz a 60 bol egy cipőt neki, és vitatkozni sem szeretnek már vele , h mire költi a pénzt amit adok.Majd a gyerek nő, lat már több mindent én olyan apja akarok lenni akire büszke lehet .
2020. febr. 27. 12:44
43/51 anonim válasza:
És szerinted anyuka elengedi szakadtan suliba? Lehet, hogy csak hozzád küldi úgy, hogy vásárolj be neki te. Ha neked kell ruháztatni meg állni a játékokat, akkor miért nem csökkented a gyerektartást? Adjál neki 40et rezsire meg kajára, ruhákat meg elmentek ketten venni. Azért te sem a fáról szeded a pénzt.
44/51 A kérdező kommentje:
Azzal a lukas cipővel ment iskolába......mert tőlem ment és kérdeztem, h nincs másik és nincs.....mert az anyja haragszik, h hamar tönkre ment nem vett mást.Gondolkodom, h egy nagyobb lakást vegyek ki és át költözzön a gyerek mert ennek semmi értelme, és inkább gyt.se adjon az anyja , de hát nem hiszem h sok esélyén lenne a bíróságon.
2020. febr. 27. 13:25
45/51 anonim válasza:
Bátya, nyugodtan kérheted, hogy nálad helyezzék el, és akkor nem kell fizetni semennyit, sőt, még te kapsz közel negyvenezret. 14 éves már maga dönti el, hol lakik. Akár a lakást is visszakaphatod azzal az indokkal, hogy nálad van elhelyezve a gyerek.
46/51 anonim válasza:
Beszèlj a gyerekkel, hogy szívesebben lakna-e nálad. Ès ha igen, akkor indítsd el a gyermekelhelyezèst. Mert ennek így tènyleg èrtelme nincs. Azèrt egy korrekt gyt-t fizetsz, nevetsèges, hogy ő kb. semmi pènzt nem hajlandó áldozni a gyerekère.
47/51 anonim válasza:
A ház amúgy közös? Mert ha mondjuk nálad lesz elhelyezve a gyerek, akkor anyuka tiplizhet is onnan...persze a rèszèt ki kell fizetned neki, de már nem lesz oka "bitorolni" se a te rèszed is.
48/51 A kérdező kommentje:
A ház nem közös hanem az enyém.Amut örököltem de mivel én csináltam hülyeséget így én jöttem el és maradt nekik.Beszelek a gyerekkel, h jönne e nem dobom ki az anyját az utcára.
2020. febr. 27. 17:56
49/51 anonim válasza:
Felnőtt nő, tud gondoskodni a lakhatásáról. Vagy legalábbis kellene tudnia. Vicc, hogy ingyen lakik más házában, kap egy normális gyt-t, aztán mègsem elèg neki semmi. Ès az is vicc, hogy van házad, de te fizetsz albèrletet.
50/51 anonim válasza:
a 60 ezer nem kevés , hanem pont hogy sok . a helyedben elkezdenék késve , meg sehogy sem fizetni , meg inkább megvenném ( számlával igazolva ) a gyereknek szükséges cuccokat ( ruhák, stb ) arra hivatkozva , hogy nem a gyerekre költi... . , aztán pereskedjen ahogy akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!