Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60ezer ft kevés?
Figyelt kérdés
60 ezer ft gyerektartas fizetek , azon felül amit kér a gyerek megveszem.Minden hónapban kap cipőt, játékot stb.kb meg 30-40 költök rá úgy, h nem kéthetente hozom el hanem héti 3 Van hogy többet.Anyuka meg folyton panaszkodik,h én mit képzelek ez nem sok sőt ennél csak többet kapnak az ismerősei....Nem vagyok egy milliomos albérletben élek, és nagyon sokat dolgozóm, h fen tartsam magam.Megis kevesli az összeget.2020. febr. 26. 10:59
11/51 A kérdező kommentje:
Jar edzeni azt én fizetem mert én szerettem volna , h járjon, ezért anyuka mondta ha akarom akkor fizessem ki mert ő nem tudja.Igy én állom meg azt.Nem tudom mennyibe kerül egy gyerek havonta ezért is kérdeztem meg tőletek, h kevés vagy reális mert ő mindig a rezsivel jön és h mennyit vissza a gyereket programokra. Azért is veszek cipőt meg ezt azt amit kér, h ne legyen az h én semmibe nem szállok bele a fix összegén kívül.
2020. febr. 26. 11:38
12/51 anonim válasza:
Elvált anyaként mondom, hogy ez egyáltalán nem kevés, sőt!
Úgy hogy sokat van nálad és pluszban is ennyi mindenre fizetsz!
Havonta viszont nem kell cipő és játék sem.
Hány éves a gyerek?
13/51 anonim válasza:
Én amúgy 40 ezret kapok és mindent fizetek belőle. 2 hetente hétvégén viszi el apa.
14/51 anonim válasza:
Nehogy sajnáld már a gyerekedtől a pénzt... Ez a normális összeg. Igaza van anyának, h ennyit kér. Ha volt eszed gyermeketnemzeni, akkor fizesd a költségeket is.
15/51 A kérdező kommentje:
Én nem sajnálom, csak mivel pamaszkodik, h nem elég ezert kérdeztem meg más anyákat. 14 éves.
2020. febr. 26. 11:56
16/51 A kérdező kommentje:
Ha nem cipőt akkor ruhát veszek mert ugye már nagyon érdekli a divat, és szereti a ruhákat is így mindig kap vagy pólót, nadrágot amit éppen szeretne.En nem sajnálom semmit a gyerekemtől csak furcsákon, h ha én meg veszek neki dolgokat fizetem az edzését akkor a 60 ezer miért nem elég az anyukának.
2020. febr. 26. 11:58
17/51 anonim válasza:
Kérdező ne hidd el😊 barmennyit el lehet költeni rá!!!
De a fizudat is nézve ennyit adsz és költesz is rá akkor egy szava sem lehet.
18/51 anonim válasza:
Szerintem anyuka süllyedjen el szégyenében, hogy nem elég ez. 60.000 forint úgy, hogy pluszban fizeted az edzést, heti háromszor vagy többször nem nála eszik a gyerek, és nem nála fogyasztja a rezsit, plusz veszel is neki dolgokat... Rám apám anno ennek a tizedét sajnálta, amikor anyám lemondott a gyerektartásról, ráadásul az ő házában élhetett tovább, és még a rezsit is fizette utána. Szóval szerintem abszolút teljesíted a dolog rád eső részét, sőt, igaz, látatlanban, de szerintem még felül is teljesíted.
19/51 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essek mert nem panaszkodni jöttem, én úgy érzem vállalom a részem ahogyan csak tudom a gyerekem ellátásából,és ha sikerül jobb munkát váltanom, ami úgy nézki, h hamarosan sikerülhet is akkor meg ígértem neki , h szeretnek egy számlát nyitni és arra minden hónapban 20.000 ft tenni 18 éves koráig amit majd akkor kap meg.En elhiszem, h vannak apák akik nem foglalkoznak a gyerekkel és nem fizetnek de néha azt látom, h aki igen azt meg jobban ki akarják zsigerelni.......
2020. febr. 26. 12:14
20/51 anonim válasza:
Nem számít kevésnek 1 gyerek után. A lehetőségeidhez mérten pedig gavallér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!