Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60ezer ft kevés?
Szerintem nem csak az asszony, de most már a gyerek is pumpol téged.
Nekem is van 14 éves gyermekem, de messze nem költünk havonta 30-40 ezret az általad felsoroltakra.
22# de igen. Csak sajnos a gyakorlatban nem így van, mert apuka annyit fizet amennyit ő bemond a bíróságon. A vitát nem lehet húzni egy idő után, mert onnan kezdve fizetős a bíróság, tehát marad az, hogy anyuka kiszolgáltatottan kénytelen beleegyezni a kapott összegbe.
Ez olyankor működik amikor apuka minimálbéres vállalkozó. Egyéb esetben nem tudom.
Kérdezőnek: teljesen reális az összeg, ezen felül én a helyedben semmit nem vennék a gyereknek.
Személy szerint egy szavam sem lenne ha ennyit kapnék a gyt. Jelen pill. 30 ezret kapok. Full gáz tudom, de ennyit hajlandó fizetni az a szemétláda.
És még azt is megcsinálta velem, hogy elvitte a gyereket cipőt nézni árkádba, maajd ráadottt egy rokontól kapott ingyen cipőt, a gyt ből meg levont 12500ft ot cipővásárlás címén és odab ta hogy nem vettem cipőt a gyereknek, és levonta a gyt ból. 17500 at fizetett. Erre varrjon valaki gombot!
24-es én visszadobtam volna az exnek a használt cipőt és elszámoltattam volna azt a 12900 ft-ot vagy mennyit, hogy mutassa a cipőről a blokkot. Kisgyereknek csak új cipő mert tönkreteszi a használt cipő a lábboltozatát.
Gondolom utána minden kajából az olcsóbat vettétek.
Én is úgy tudtam hogy a fizetésének a nem tudom mennyi %-a gyerekenként.
25, 26-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!