Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60ezer ft kevés?
Figyelt kérdés
60 ezer ft gyerektartas fizetek , azon felül amit kér a gyerek megveszem.Minden hónapban kap cipőt, játékot stb.kb meg 30-40 költök rá úgy, h nem kéthetente hozom el hanem héti 3 Van hogy többet.Anyuka meg folyton panaszkodik,h én mit képzelek ez nem sok sőt ennél csak többet kapnak az ismerősei....Nem vagyok egy milliomos albérletben élek, és nagyon sokat dolgozóm, h fen tartsam magam.Megis kevesli az összeget.2020. febr. 26. 10:59
31/51 A kérdező kommentje:
Nem éltünk nagylabon. Ő szállodában dolgozik a mai napig akkor 180 keresett.Mi egyeztünk meg benne 2 eve és most kevesli.Valaki írta,h kajára sem elég 60.000 akkor a többi anya mennyit költ?
2020. febr. 26. 15:15
32/51 anonim válasza:
Akkor most min. 240 ezre van 2 főre (180+60), és nincs ott mindig a gyerek + sok mindent te fizetsz neki, ott maradt a ház. Miért nem lehet ebből kijönni? Ő nullát akar beletenni?
33/51 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy 60 ezer sok egy gyerekre, az ő maga megél 60 ezerből? Nekem már 10 éve ennyit ítéltek meg, és most, hogy kamasz a gyerek, ez egyáltalán nem sok.
Persze ha a kérdező vesz neki ruhát, és fizeti az edzést, akkor ez így teljesen korrekt. Én pl. csak sportra több, mint 20 ezret elköltök rá egy hónapban.
34/51 A kérdező kommentje:
Nem akar o költeni rá mert szerinte neki csak természetben kell hozza tennie , de anyagilag is hozza tesz .
2020. febr. 26. 15:58
35/51 anonim válasza:
"Akkor most min. 240 ezre van 2 főre"
A kérdezőnek meg a gyerektartás kifizetése után 240 ezre van 1 főre.
36/51 anonim válasza:
#35 Valószínű nem olvastad végig a kérdező kommentjeit, hogy kinél mi maradt, hogy ki mit fizet és kinél mennyit van a gyerek.
37/51 anonim válasza:
Nézd,ebben a mai helyzetben az tényleg kevés!
38/51 anonim válasza:
" A kérdezőnek meg a gyerektartás kifizetése után 240 ezre van 1 főre."
Figyelmesen elolvastad a kèrdèst? A nő maradt a lakásban/házban, a kèrdezőnek albèrletet is fizetni kell, ès ezen felül mèg költ a gyerekre.
39/51 anonim válasza:
Azért aki szerint tényleg kevés az tudja hogy ahol minimálbéres mindkét szülő ott is nevelnek gyerekeket Szval ha attól több jut csak örülni kellene neki,nem balhézni.
40/51 anonim válasza:
Szerintem kb reális egy 14 évesnél. De ezen felül nem kell neked minden hónapban erődön felül menő pólokkal kényeztetni, tök felesleges. Túl kompenzálsz. Te kényeszteted el, nem az asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!