Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen társról? Tényleg létezik ilyen?
Ok nélkül senki nem hoz meg egy ilyen döntést és olyan nincs, hogy a màsik fél ( ha figyel a pàrjàra), nem veszi észre, hogy ilyen szinten boldogtalan. / Vagy csak leszarja. Te magad írod, hogy nem törődtél vele. Mit vàrtàl mi fog történni? Alàzkodjon meg és kuncsorogjon, hàtha méltóztatsz figyelni rà? Akkor mikor minden érzés meghalt màr benne, cseppet késő kaparni.
Az sajnos egyértelmű, hogy a kommunikàció nem működött egyik részről sem, egy kapcsolat mindig 2 emberen múlik. Ez messze nem 7 szép év volt, nem tudni mióta érzett így az exed. Simàn lehet, hogy évek óta őrlődött. Hangos szavak? Minek?Megbeszélni az adott problémàkat 2 felnőtt emberként nem kiabàlva, veszekedve kell.
A gyerek nem az enyém, így az lényegtelen. Nekem nem is azzal van bajom hogy elment, hanem AHOGY! Úgy tartottam volna korrektnek, ha elmondja őszintén. Tény, nem lehet minden ember olyan, hogy élete végéig szereti a párját. Viszont ő már 2 férjet hagyott el, nem biztos hogy minden esetben a másik fél a hibás. Talán a mai napig nem találja a helyét a világban. Ki tudja, egyszer őt is kidobhatják. Neki nem felelt meg eddig senki, nincs garancia arra, hogy ő örökké meg fog felelni mindenkinek.
A főnököm felesége is most lépett le, 17 év után, 3 gyerekkel. Az ismeretségi körömben egyre gyakoribb az ilyen. Ott minden esetben a nő hagyta el a párját. Hozzá kell szokni. :)
Ha valaki mondjuk több hónapig külföldön dolgozik, a párja meg közben itthon szeretőt tart, az is gyönyörű.
Elkényeztetted bizonyos téren, itt az eredmény. Lehet az előző férj is itt rontotta el. Nem kellett volna mindent megcsinálni helyette. Ezzel nem lehet kompenzálni a törődés hiányát. Az sincs kizárva, hogy a volt feleséged olyan típusú nő, aki hosszú ideig nem tud egyetlen ember mellett megmaradni. A leírás alapján nagyon úgy tűnik. Elég önzőnek, éretlennek is tűnik, főleg, hogy a gyerekét is visszadobta az apjának.
A mostani pasival is kb. ez lesz egy idő után. Felnőtt testbe csomagolt kislány ez a "nő".Szerintem örülj, hogy már nem vagy vele. És tanulj a történtekből.
45/N
A magyarázatot leírtad a kérdésben, egy másik férfi miatt hagyott el és pont. Lehet mellé elméleteket gyártani, de teljesen felesleges, még az sem biztos hogy bármiben is hibáztál. Leszállt az a bizonyos köd, azt a férfit jobban értékelte mint téged és váltott. Elfogadod és úgy otthagyod mint a követ.Ami a gyereket illeti, ha már van olyan idős hogy felfogja mi történik körülötte, akkor le kell vele ülni megbeszélni a dolgokat, nem szabad szidni az anyját, de azt viszont meg kell vele értetned, hogy nem te döntöttél így, nincs beleszólásod. Elvált férfi vagyok, én is átéltem mindezt, az addigi életem, a házam mind ment a levesbe, mert az exem szerelmes lett egy másik férfibe. Annak örülj, hogy nem volt közös gyereketek,mert így legalább nem kell tartanod vele a kapcsolatot.
Tökéletesen egyet értek azzal, hogy egy kapcsolat működtetéséhez 2 ember kell, ha megfeszülsz akkor sem tudsz ezen változtatni, max messziről rajonghatsz a szeretett nőért, de evvel csak az idődet vesztegeted.
Fel a fejjel és lépj tovább!!!!
41F
Konfliktuskerülés egyébként tuti. 23 éves vagyok, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy egész életemben hányszor vesztem össze valakivel. Nemcsak azért, mert alapvetően nyugodt természet vagyok, és a kultúrált megbeszélést preferálom, hanem mert egyszerűen félek a konfliktustól, veszekedésektől (tudom, tudom, próbálok változtatni rajta).
Az a gond a konfliktuskerülő emberekkel, hogy ha probléma van, nem fejezi ki. Pedig lehet, hogy nem is lenne belőle vita. Lehet, hogy meg lehetne oldani 1-2 szóval. Lehet, hogy csak egy kérés kellene hozzá. De mivel ezek a problémák sosem oldódnak meg, mert nem szól (sőt, van, hogy el is mérgesednek, ha mondjuk visszatérő viselkedésről van szó), egy idő után besokall, de nem tudja kifejezni, hogy miért, ezért inkább a könnyebb utat választja. Ez viszont az ő felelőssége, és egyáltalán nem a te hibád, Kérdező. Őszintén sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!