Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alessandro10 kérdése:
Mit gondoltok egy ilyen társról? Tényleg létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, segítsetek megérteni. Láttam már sokféle kapcsolatot, de ilyet még nem láttam. 7 éves kapcsolat, ebből 4 év házasság. Soha, de tényleg SOHA egyetlen hangos szó a pár tagjai között. Az egyik fél otthont ad a másiknak a gyerekével együtt, mivel saját gyereke nincs, a párja gyerekét úgy szereti, mintha a saját vére lenne, fizeti a számlákat, bevásárol, főz,... stb, erre a másik fél bejelenti, hogy elköltöznek a gyerekével albérletbe, mert nem működik a kapcsolat. Egyedül tényleg nem lehet működtetni.
Természetesen én vagyok az egyik fél. Éreztem, hogy megváltozott, kértem üljünk le megbeszélni mi a probléma. Erre jött az elköltözés szöveggel. Mondtam, változtassunk ha valami nem stimmel, de azt mondta, hogy már nem akarja, nem működik és vége. 3 hét múlva elköltöztek.
2020. febr. 19. 22:39
3/20 anonim válasza:
Es mibol tartja el magt es a gyereket? Mert nekem az jott le, hogy a no semmit nem tett hozza ehhez a kapcsolathoz, csaladhoz.
2020. febr. 19. 22:48
4/20 anonim válasza:
A nő akar lelépni, ugye?
Azt, hogy nem egy társ, hanem csak egy önző és számító ösztönlény.
2020. febr. 19. 22:51
5/20 A kérdező kommentje:
Igen, a feleségemről van szó. A gyereket azóta visszaadta az apjának, ő pedig egy pasihoz költözött. A szerelem ennyire megbolondítja az embert? 3 hónap múlva beadtam a válókeresetet, 1 tárgyalás elég volt, mert nem tartott igényt semmire.
2020. febr. 19. 22:55
6/20 anonim válasza:
Nem a szerelem, hanem az ösztönök. És igen, az ilyen. Oké, férfiaknál is sokan félrelépnek, de a nőknél jellemzőbben ez sokkal alattomosabb, pont úgy, mint a te helyzetedben.
2020. febr. 19. 23:05
7/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen megunt és azért szeretett bele másba? Az én párom ill. kapcsolatom is ilyen. Soha egyetlen hangos szó még nem volt, ha kérek tőle valamit, már ugrik is, főz is, megbízható, minden évben elvisz nyaralni, csak az a "baj" vele, hogy 3 szót szól egész nap, jókat beszélgetni ezért nem lehet vele, minden napunk ugyanolyan, szóval mondhatjuk, hogy unalmas. Ha én szervezek programot, akkor szó nélkül jön. Lehet, hogy nálatok is ez volt a gond? Hogy túl "jó" voltál hozzá és nem tudta értékelni, nem tudott veled mit kezdeni.?
2020. febr. 19. 23:24
8/20 A kérdező kommentje:
Nincs ezzel baj, nem foghatok fegyvert a fejéhez. Ha menni akar, úgyis megy. Inkább az bosszant, hogy végig odaadó feleséget játszott.Oké, tudom nem törődtem vele eleget, biztos nagyon hiányzott neki valami ha ilyen drasztikus lépésre szánta el magát.
Nagyon konfliktuskerülő lenne? Ha fontos lett volna neki is a házasságunk, próbált volna javítani rajta. Sajnos a kommunikáció hiánya miatt tönkretettünk egy szép kapcsolatot. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is beköszöntek a szürke hétköznapok. Álmomban sem gondoltam volna, hogy így ér véget a házasságunk,viták nélkül.
Volt szép 7 évünk, aztán volt - nincs. Legalább egyszer összevesztünk volna valamin!
2020. febr. 19. 23:30
9/20 anonim válasza:
Hát ez eléggé szomorú. Elhiszem hogy csalódott vagy. Gondolom úgy érzed hogy elpocsékolt idő volt ez... Sajnos kevés megbízható nő van. Rengeteget szívtam én is miattuk... És a végén mindig a csalódás és a keserűség maradt nekem
2020. febr. 19. 23:36
10/20 A kérdező kommentje:
Semmi baj, így alakult. Jól tudom én érezni magam nélküle is. Sőt, azóta megvalósítottam több olyan dolgot amit együtt nem sikerült. Éltem én 16 évig egyedül, most is megleszek egy ideig. ;)
Nagyon szeretem még most is, de ha velem nem tud boldog lenni, nem akadályozhatom benne, hogy mással az legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!