Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges úgy elvállni hogy békés és problémamentes legyen? Létezik ilyen, mert eddig csak az ellenkezőjéről hallottam példát
Ha már egyik fél sem szeret, akkor igen!
Ha pedig ez mellé még közös gyerek is van, akinek nem akarnak traumát okozni, akkor még inkább lehetséges.
De tényleg fontos hogy egyik fél se reménykedjen már, mindkettő engedje el a dolgot és anyagilag se akarja egyik fél se lehúzni a másikat.
Miért ne lehetne?
Pl. a szüleim válását elég közelről láttam. Először csak szétköltöztek, aztán később adták be a válást. Mindenki elment a saját ügyvédjéhez, aztán összeültek közösen, megegyeztek az anyagiakról, pl. gyerekeik taníttatása, támogatása stb. és ezt leírták szépen. Ez volt egy alkalom, aztán a bíróságon meg bementek, beadták a fenti papírt, a bíró meg kimondta a válást közös megegyezéssel.
Persze, de nem írom le most, már megtettem párszor, uncsi...
Lényeg hogy mindkét félnek valamilyen szinten nyugodtnak kell lenni, és az sem árt ha apuka szép lóvét csepegtet havonta. Ezzel a két dologgal sok vitát, köpködést meg lehet spórolni.
Ugy ertem nincs gyermek ezert nem is kell love.
Es abban az esetben ha az eggyik fél meg remenykedik akkor is lehetseges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!