Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után egy 2 éves gyerekkel hogyan tovább?
6 hónapja mentünk szét,de már sokadjára viszont most végleg.Ad havi 20et a gyerekre,de mivel még 2 hónapig gyeden vagyok a pénzem nem sok és nem is jövök ki belőle.Igy ha "tud" segit,amiért szinte könyörögnöm kell .Eltűröm hogy megalázzon, hogy kihasználjon,enegedem hogy elvigye a gyereket(akit viszont imád) hogy hátha segit túljutni a gödrön, de nem.Szinte hozzámvágja a pénzt ha ad,de azt nem magamra hanem a gyerekre és a rezsire költöm.Nem tudom feldolgozni ezt a megaláztatást,mintha csak én akartam volna gyereket:(
Mint ahogy azt sem hogy valaha szerettük egymást és most valamiért gyűlöl,legszivesebben elmennék egy dokihoz de sajna arra sincs pénzem.Hogy birjam ki még ezt a kis időt amig vissza megyek dolgozni?Beszélni nem lehet vele egyáltalán mert nagyon könnyen begurul az üvöltözést meg már nem viselem el.És hogyan juthatnék azon túl hogy ő a haverjainak él,és szórja a pénzét én meg egy hétre osztok be 1000ftot?Tudom hogy nincs hozzá közöm ez a magánügye,viszont én lettem itthagyva egy gyerekkel és 80eftal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!