Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha utólag derül ki 5 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utólag derül ki 5 évvel később a megcsalàs, akkor ti elvàlnàtok?

Figyelt kérdés
Most derült ki, hogy 5 éve megcsalt a feleségem az egyik ex barátjàval. Én azóta hozzá érni sem tudok mióta kiderült, kiszerettem belőle egy pillanat alatt. Ha akkor tudom még sokkal egyszerűbb lett volna a dolgom, pakolok és megyek. De már van egy 2 éves gyerekünk, közös lakáshitel. Àtverve és csapdàban érzem magam. Amúgy úgy derült ki, hogy a volt pasi küldött közös képeket nekem, olyan dátummal, amikor màr én voltam együtt a feleségemmel. Persze először nem hittem el, azt gondoltam biztos csak hamisítvány, de mikor megkérdeztem a feleségem sírva fakadt és bevallotta.
2019. dec. 13. 08:35
1 2
 11/17 Rockarc ***** válasza:
29%

Annyira nem veszes a valas, mint ahogy riogatnak vele. Kicsi a gyerek, ugyhogy az anyjanal fog maradni 3 eves koraig, de vizsgalni fogja a birosag, hogy alkalmas vagy-e a gyereknvelesre es nem fog kizarolagossagot kapni. Tehat nem ket hetente fogod latni. Mindenkeppen konzultalj ugyveddel. A gyerekkerdest is tisztazni kell, hogy tied-e. Meg ugye asszonytartas sem jar. A legjobban akkor jartok, ha le tudtok ulni es meg tudtok egyezni a valas felteteleiben. Jo esellyel o is bekeben akar valni, mert per eseten a birosag korbe fogja jarni az okokat, ott szepen elmondhatja esku alatt, hogy mit hogyan hanyszor tett. Gyanitom egy ilyet nem szeretne atelni.

Azert kezdtem ezzel, mert egyertelmu a valas. Van aki ellen tud allni a kisertesnek, mert rendelkezik annyi tartassal, onkontrollal, hogy nem tortenik meg, van aki meg nem. Es legkozelebb sem lesz se tobb tartasa, se nagyobb onkontrollja, mitol lenne? Ahany lehetoseg lesz, annyiszor fog megcsalni. Sose lesz egy nyugodt perced, mert nem tudod, hogy a tulora az valoban az, hogy a ceges buli, a baratnokkel talalkozo, tanfolyam, kikuldetes barmi igaz-e. Munkahelyen is eleg egy kulcsot elforditani. Ezt barki megteheti, de o mar bizonyitotta, hogy nem ersz neki annyit, mint egy jonak latszo menet. Masok mindennel tobbre tartjak a tarsukat.

43F

2019. dec. 13. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

" Jo esellyel o is bekeben akar valni, mert per eseten a birosag korbe fogja jarni az okokat, ott szepen elmondhatja esku alatt, hogy mit hogyan hanyszor tett."

Ez a bíróságot egy cseppet sem fogja érdekelni. Ugyhogy erre kár is hivatkozni.

2019. dec. 13. 17:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Tegnap szabit vettem ki és léptem 1 napra gondolkodni. Nekem is gyanús, hogy ebben az 5 évben sántít vmi, akkor miért most reagàl a volt pasi. Lehet, hogy a hosszú idővel csak szépíteni próbálja a feleségem a dolgot. Màr nem tudok bízni benne, szóval teljesen mindegy.
2019. dec. 14. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűnek tartom hogy ez egy 5 éves szeretői viszony volt, gondolom a pasinál ez nem csak a dugásról szólt hanem beleszeretett a feleségedbe, döntés elé állította zsarolással egybekötve, és mivel a párod nem lépett, így a szerető borította a bilit.

Gondolj bele, ha 5 évvel ezelőtt megcsalod a párod egy csajjal, egyszer-kétszer és többet akar, akkor akkor borítja a bilit, ha ez 5 éve történt szerintem a szeretőnek már bőven lett volna ideje továbblépnie, miért titeket zargatna ezzel.

2019. dec. 14. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

Ha ez egy máig tartó viszony volna, akkor nem egy 5 évvel ezelőtti képet küldött volna a hapsi, hanem egy mait.

Lehet, hogy megint rástartolt a feleségedre, de az úgy utasította el, hogy közben a férfi megbántódott, ezért küldte el a képet. Nekem ez volna életszerű.

Én tuti nem válnék. 5 év hosszú idő, ma már biztosan másképp gondolkodik a kapcsolatotokról, hiszen hozzádment

feleségül és családot alapított veled. A feleséged nyilván pontosan tudja, hogy hibázott, és szerette volna a maga számára is meg nem történtté tenni, ezért nem beszélt róla. Szerintem szeret téged, veled akarja leélni az életét, úgyhogy minek tett volna mindent tönkre azzal, hogy 5 éve még nem egészen érzett így? Amikor a férjemet megismertem, azt hittem, ő is csak egy erotikus kaland lesz a sokból, ma viszont már életem szerelme, a társam, a családom, a mindenem. Én ugyan nem csaltam meg a kapcsolatunk hajnalán se, de ha megcsaltam volna is hallgatnék róla, mert nagyon is tudnám, hogy hülye voltam, hiba volt, és soha nem tenném meg újra. A kapcsolatunk és családunk szempontjából úgyis az számít, hogy mennyire vagyunk egymás mellett elköteleződve most, vagy a házasságunk óta, nem pedig az, hogy 5 éve hogyan éreztem.

2019. dec. 15. 03:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem az számít, hogy nem mondta el mielőtt elveszem és közös gyereket vàllalunk. Ha előbb mondja el magátòl lehet tùlteszem magam rajta, ezt nem tudom. De így esélyem se volt dönteni mielőtt hozzá kötőm magam egy életre. És ezt ő pontosan tudta. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2019. dec. 15. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

15-ös!!

"Amikor a férjemet megismertem, azt hittem, ő is csak egy erotikus kaland lesz a sokból, ma viszont már életem szerelme, a társam, a családom, a mindenem. Én ugyan nem csaltam meg a kapcsolatunk hajnalán se, de ha megcsaltam volna is hallgatnék róla, mert nagyon is tudnám, hogy hülye voltam, hiba volt, és soha nem tenném meg újra. A kapcsolatunk és családunk szempontjából úgyis az számít, hogy mennyire vagyunk egymás mellett elköteleződve most, vagy a házasságunk óta, nem pedig az, hogy 5 éve hogyan éreztem."

Kíváncsi lennék akkor is ugyanezt mondanád ilyen lazán, hogy ha a férjedről kiderülne most, hogy évekkel ezelőtt megcsalt?

2020. jan. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!