Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok, ha van egy közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok, ha van egy közös gyerek, de normálisan nem tudok egymással beszélni?

Figyelt kérdés
Mi viseli meg jobban a gyereket: az állandó vita, vagy s válás?
2017. okt. 29. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Az állandó vita.
2017. okt. 29. 19:21
 2/13 A kérdező kommentje:
És mi lesz, ha megutál a fiam, mert elhagyom az apját?
2017. okt. 29. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket a veszekedés meg a feszült, ideges légkör viseli meg, nem a válás. Nem tudom, hány éves, de ha már kicsit nagyobb, akkor biztosan látja ő is, hogy nincs minden rendben.
2017. okt. 29. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Ugye csak trollkodsz?

Ha nem, akkor miért csináltatok gyereket, ha beszélni sem tudtok egymással?

2017. okt. 29. 19:43
 5/13 A kérdező kommentje:

8 éves.

Nem trollkodok. Csak mostanában kinyitom a számat, ha nem tetszik valami. És ezt a férjem nehezen viseli. Úgy gondolja, csak neki lehet igaza.

2017. okt. 29. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:

És ha ennyire nem ismersz valakit, akkor miért vállalsz vele gyereket? Ha ilyen ember, akkor azt eddig is észre kellett volna venned, évekkel ezelőtt.

A kérdésre válaszolva a gyereket az állandó vita és a negatív párkapcsolati kép hosszú távon és rövid távon is jobban megviseli.

2017. okt. 29. 20:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Félreismertem, borzasztó módon. Csak az elején elvakított a szerelem.
2017. okt. 29. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tökre megértem, az exfeleségemet én is félreismertem.

Mindenképpen hagyd el, sokkal jobb lesz a gyereknek is.

2017. okt. 29. 20:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként sokszor elgondolkozom, lehet ilyen volt már ezelőtt is, csak én szerettem volna másnak látni. Nagyon fájdalmas a felismerés.
2017. okt. 29. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos magadban és fontosnak érzed, hogy együtt maradjatok akkor elmehetnétek párterápiára. Próbáltam, még jól is sikerülhetett volna ha nem derült volna ki, hogy azért volt olyan mert nője volt...

Ha azt gondolod, hogy ez így marad és nem is akar változtatni akkor válj el. A gyerekek utálják a veszekedést.

2017. okt. 30. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!