Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekes nők? Ha holnap elválnátok, hogyan folytatnátok tovább?
A kérdés elméleti,aki kötekedni szeretne vagy bizonygatni,hogy ők sose vállnak el annak megköszönöm,ha nem válaszol.
Tehát holnap elváltok.
A tény ellenére mindent korrekten megbeszéltetek.
Ami házasság elött a tiéd volt az marad is,ami az övé,az marad az exférjjé,ami közös,azt felezitek.
2 hetente hétvégén elviszi a gyerekeket és minden héten egy délután is,vacsi után meg haza.
Rengeteget olvasom itt,hogy ne vállaljunk úgy gyereket,hogy nem tudjuk egy esetleges válás esetén egyedül is ellátni,felnevelni.
Tehát holnaptól hogyan.
Lakhatás.
Oviba-suliba hordás.
Munka-háztartás-élet.
Segítség valakitől.
Köszönöm.
Minden ugyanúgy zajlana, mint eddig, csak ezután a gyerek apja nélkül. Bölcsis kora óta dolgozom, el tudnám egyedül is tartani magunkat, de a gyerek körüli kiadásokat nyilván feleznénk értelmes keretek között.
A dolog logisztikai részét meg megoldanám, ez csak részletkérdés.
Fogtam azt külföldön hagytam mindenem egy ócska szemètnèl aki megvert, megcsalt azt hazajottem 2 gyerekkel és 2 bőrönddel két éve...
Egyedül tartom el őket és egyedül hordom oviba suliba🤔😉
3 éve váltam el, a volt férjem kiment külföldre. Egyedül maradtam a házban, de közben kerestem sajátot, most az enyémben lakom. A banki hitel iszonyú nagy, de kibírom. A fizum jó, már eleve volt egy kis vidéki lakásom, örököltem, az ki van adva. A gyerektartás most hogy kint dolgozik, csak 5%a a jelenlegi fizetésének, de nem rajta akarok meggazdagodni, neki is menedzselni kell a saját életét.
Mivel sosem volt itthon szinte, mindig egyedül intéztem mindent, megszoktam. Csak az intimitás hiányzik, de arról most már szerintem lemondhatok, mert nem vagyok fiatal már....
Ha most lenne vagyonmegosztás, akkor jutna mindkettőnknek hitelmentes saját lakás, tehát a lakhatásom megoldott lenne. Van 2 autónk, gondolom mindenki vinné, amit jelenleg használ. Maradna még valamennyi megtakarítás is.
Mindennel együtt kb. havi nettó 300 eFt-ot keresek. Szerintem ennyiből kijönnénk az egy 5 éves gyerekemmel, akkor is ha egy fillér gyerektartást nem kapnék (biztos vagyok abban, hogy a férjem nem tenne ilyet).
Most általában a férjem viszi a gyereket oviba és én megyek érte. Tudnám én vinni-hozni, csak akkor napi 10-15 perccel többet lenne az oviban (még így sem lenne a reggeli elsők és a déutáni utolsók között). Ha a heti egy délutáni elvitel úgy történne, hogy a férjem menne érte az oviba, akkor aznap tudnék sokáig dolgozni, így a többi napon nem lenne az a plusz 10-15 perc sem.
Sokkal kevesebb háztartási munkám és jóval több szabadidőm lenne.
Csináltam majdnem 3 évig, miután a nagyobbik lányom apjával szétmentünk 10 év után. Mivel anyukámnál laktunk, volt segítségem, mikor hajnalban jártam dolgozni, ő vitte oviba, mert ő későbbre járt.
Utána olyan helyen dolgoztam, hogy meg tudtam oldani a reggelt és a délutánt is.
Azóta van élettársam, már van közös gyerek is.
Nem szeretnék ilyenre gondolni, változtak a körülmények, nem lenne hova mennem. Nem érdekel senki véleménye, csak a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!