Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne essek szét?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki nem maradunk együtt. Nem tud lemondani a netes csajokról annak ellenére hogy megígérte. Én pedig teljesen padlón vagyok. Nem gondoltam ilyeneket róla, nagyon szeretem. Nagyon nehezen tudom elengedni. Úgy érzem felőröl ez az egész. Teljesen szétvagyok esve folyton sírok. Legjobban a gyereket sajnálom, annyira féltem hogy ez lesz. Nem csúszhatok szét miatta felelősséggel tartozom. De olyan hihetetlen ez az egész.2019. nov. 26. 13:13
11/16 anonim válasza:
Hány éves házasságba érkezett a gyerek? Kiismerted ezt a fazont rendesen, vagy csak belecsaptatok a közepébe a dolgoknak?
12/16 anonim válasza:
Drágáim miért a kérdezőt hibáztatjátok ? Ha tudnátok hány ilyen féreg van, akiből soha de soha ki sem nézné az ember, hogy ezt csinálja. Velem is megtörtént, hogy egy férfi írkált nekem (6 éves kapcsolata volt, házas) pont ugyanilyeneket amiket a kérdező is leírt. A férfiról SENKI soha nem feltételezte volna ezeket a dolgokat. A felesége az egyik leggyönyörűbb nő a környéken ,bármely szépségkirálynőt felül múlja , olyan Adriana Lima kinézetű. Látszólag tökéletesen boldogok, sülve főve együtt vannak. Aztán néha előkerül a telefon...a chat...facebook...messenger...amikor a nő éppen mást csinál, vagy dolgozik. És soha senki nem gondolná. Főleg a feleség nem.
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm! 4 éves házasság, előtte 3 évet jártunk. Soha életemben nem gondoltam volna róla.
2019. nov. 26. 15:02
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hozzátenném, hogy a felesége gyerekkori barátnőm volt, tehát elég jól ismerem , és egy normális lány/nő! Bocsmár de nem értem a gyakoris társaságot, hogy itt állandóan a megcaalt fél a hibás, meg igen biztosan a megcsalt fél nem figyelt a másikra. Pedig ez annyira nem így van a való életbe. Annyi ilyen történetet láttam már/keveredtem bele majdnem, hogy eltudom mondani abszolút egyik esetben sem a megcsalt fél volt a hibás. Ezt az önbizalomhiányos emberek mondják akik bármit megtesznek egy szeretet morzsáért és inkább bocsájtanak meg egy megcsalást. Szerencsétlen gyerekkori barátnőm miben volt hibás? Hogy lakást vett saját pénzéből, egész életében félre rakosgatott , és mindig arról álmodott hogy jó felesége lesz majd a férjének? A férjétől tudom mennyire jó szexuális életük van pld. De mégis nekem írkált meg flörtölgetett élesben is, illetve adott részletes felvilágosítást arról ,hogy dugna meg. Amíg megnem elégeltem és megnem mondtam neki, hogy ha nem hagyja abba szólok a feleségének. Csak a rá való tekintettel nem tálaltam ki. Szóval hagyjuk ezt a ,,jujjnemfigyeltazasszonyrammegdugokmast" dolgot!
15/16 anonim válasza:
Utolsó, a megcsalt fél is lehet hibás, mivel ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen 2 ember kell. A gerinctelenségért nyilván csak a megcsaló fél felel... De itt nem ez volt a problémája többeknek, ahogy nekem se, hogy a kérdező lenne kizárólag a hibás azért, mert a pasija másra néz.
Arról van szó, hogy ha nincs elég emberismereted, akkor fejleszd magad. Engem is csaltak meg, csak mert nem fektettem meg a lányt már az első alkalommal... :D
16/16 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva...őszintén érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!