Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja mentünk szét van 3 gyermek akit kb 3 hete az anyjuk nem enged látni, telefonos tájékoztatást is megtagadja. A gyerekek nagyon szeretnek és tudom ez a baja! Tények igazolják hogy ellenem hangolja őket. Mit tegyek hogy láthassam a kicsiket?
Nem enged vissza....
akkor most mi legyen szerinted?
bíróság nélkül is bemehetek a gyámhivatalba hogy a láthatást elintézzem?
kérdeztem őket de azt mondták kell a bíróság végzése.minek tárgyalás ha nem kell a vagyon mert nekik hagyom?a lathatást akarom rendezni de mar nem érem be a szavával.kell valami határozat is.
köszi a segítségedet nő vagy?
hát nincsen fizetésem mert a vállakozás amit csináltam az ő nevén van ezért
otthagytam azt is persze nem tudja majd vinni úgy mint én és bele fog bukni.
A gyerekeket pedig azóta nem viszi sehova az orvost pefizette és tavaj is kb fél évet nem jártak oviba.
most is ezt a taktikát választja az ovi is falaz neki.
Egy igazi rémbanya súlyos személyiségzavarral.
Fordulhatok a rendőrséghez ha megtagadja a láthatást?
Sajnos ilyen esetben a rendőrség nem tud mit tenni, nem fognak odamenni és kivenni anyuka kezéből a gyerekeket és odaadni neked, mert mindkettőtöknek egyenlő jogotok van hozzájuk. Ha a lakás közös és oda nem enged be, akkor már igen. Illetve ha mégis mennek óvodába a gyerekek és az óvónő nem adja oda neked a gyerekeket, akkor szintén hívhatod a rendőrséget, illetve bejelentést tehetsz az intézmény vezetőjénél.
Ha nagyon nem megy a dolog, még van valami, amit megpróbálhatsz, bár ez elég nehéz lesz neked is. Két férfi ismerősömnél is bevált: egyszerűen eltűnsz néhány hétre, nem keresed a gyerekeket és az anyukát sem. Mindkét ismerősömnél néhány hét után az anyuka kezdte el hívogatni, hogy "Na mi van, elfeledkeztél róla, hogy van gyereked, nem is akarod látni, nem is akarsz vele lenni többet?" Az eltiltás is csak addig "buli", amíg ezzel bántani tud téged. 3 gyerekkel 24 órában egyedül nem könnyű, és még a vállalkozást is vinni...Előbb utóbb alig várja majd, hogy elvidd a gyerekeket 1-1 napra, hogy ő is tudjon pihenni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!