Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek és láthatás?
Szerintem simán meg fogja engedni a férjed.
Alapból a bíróság erre nem fogja kötelezni, de ő miért ne engedné? Nem maradtatok jó viszonyban?
A láthatás nem feltétlenül jár azzal, hogy elviszi őket. Nálad is találkozhat a gyerekekkel.
Az is lehet, hogy ők jól érzik majd magukat. Úgy is be fognak számolni, hogy milyenek a körülmények.
Semmi jogod megnézni a lakást, hogy hová viszi őket.
Én most veszek új lakást és a férjem meg akarja nézni hol fog élni a gyereke. Nincs az az isten, hogy akár a lépcsőházba beengedjem. Nem kell mondanom, hogy a mi kapcsolatunk sem felhőtlen.
4-es vagyok.
Egyébként volt férjemnek is van új kapcsolata, oda is szokta vinni láthatásra a gyereket. Engem csak egy dolog érdekelt, hogy kedves e vele a nő. És mivel a válasz igen volt nincs okom aggódni.
Mennyi idosek a gyerekek?
3eves korig nalad koteles latni,utana elviheti es nem nezheted meg h hova.
De mar egy 5eves is el tudja mondani h h erezte magat.
Minel jobb a viszony annal tobbet "szolhatsz" bele abba h ott jol erezzek magukat.
Kerhetsz,javasolhatsz.De ha frocsogsz v a gyerekeket uszitod,valoban ne szamits semm jora.
Meg mindig raersz aggodni ha ugy jonnek haza h gaz volt.
Egyebkent nalunk is apu lepett le es persze rogton osszekoltozott a csajjal de jo a viszony, igy neha meghivnak egy kavera magukhoz amikor a gyerekeket viszem v hozom (neha elofordul h en viszem),ergo kapasbol le tudom csekkolni h jo korulmenyek kozt alszanak a gyerekek.Ez az egyetlen jarhato ut.Egyuttmukodes.Akkor is ha annak a nonek koszonheted a valasodat.Akkor is ha nem szimpi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!