Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekek és láthatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek és láthatás?

Figyelt kérdés
Válunk. Még hónapokig el fog tartani. Előre félek. A nőt(férjem szeretője) látásból ismerem, ezt-azt tudok róla(csupa rosszat). Nem ismerem a lakást, a környezetet, a familyt. Fogalmam sincs hova engedem el a gyerekeimet láthatásra. Ragaszkodhatok hozzá, hogy legalább egyszer megnézhessem? Mi van ilyenkor? Ki van még ilyen cipőben? Tapasztalatok? Össze vannak így is zsúfolva abban a lakásban még két kamasz gyerekkel(a nőé).Írjatok!
2016. szept. 18. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem simán meg fogja engedni a férjed.

Alapból a bíróság erre nem fogja kötelezni, de ő miért ne engedné? Nem maradtatok jó viszonyban?

2016. szept. 18. 23:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem. Vele nem lehet jó viszonyban maradni. Pótmamihoz költözött, hogy legyen aki foglalkozik a gyerekeivel amíg ott vannak és persze vele is. A békességre hivatkozva(a nő nem látna szívesen)nem akarja, hogy terepszemlét tartsak. Őszintén, én semmi jóra nem számítok! Ha nem érzik majd jól magukat mit tehetek?
2016. szept. 18. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:

A láthatás nem feltétlenül jár azzal, hogy elviszi őket. Nálad is találkozhat a gyerekekkel.

Az is lehet, hogy ők jól érzik majd magukat. Úgy is be fognak számolni, hogy milyenek a körülmények.

2016. szept. 19. 07:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmi jogod megnézni a lakást, hogy hová viszi őket.

Én most veszek új lakást és a férjem meg akarja nézni hol fog élni a gyereke. Nincs az az isten, hogy akár a lépcsőházba beengedjem. Nem kell mondanom, hogy a mi kapcsolatunk sem felhőtlen.

2016. szept. 19. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Egyébként volt férjemnek is van új kapcsolata, oda is szokta vinni láthatásra a gyereket. Engem csak egy dolog érdekelt, hogy kedves e vele a nő. És mivel a válasz igen volt nincs okom aggódni.

2016. szept. 19. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idosek a gyerekek?

3eves korig nalad koteles latni,utana elviheti es nem nezheted meg h hova.

De mar egy 5eves is el tudja mondani h h erezte magat.

Minel jobb a viszony annal tobbet "szolhatsz" bele abba h ott jol erezzek magukat.

Kerhetsz,javasolhatsz.De ha frocsogsz v a gyerekeket uszitod,valoban ne szamits semm jora.

Meg mindig raersz aggodni ha ugy jonnek haza h gaz volt.

Egyebkent nalunk is apu lepett le es persze rogton osszekoltozott a csajjal de jo a viszony, igy neha meghivnak egy kavera magukhoz amikor a gyerekeket viszem v hozom (neha elofordul h en viszem),ergo kapasbol le tudom csekkolni h jo korulmenyek kozt alszanak a gyerekek.Ez az egyetlen jarhato ut.Egyuttmukodes.Akkor is ha annak a nonek koszonheted a valasodat.Akkor is ha nem szimpi...

2016. szept. 20. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, le a kalappal hogy ezt te ilyen hideg fejjel tudod kezelni. Kifele megpróbálom nem mutatni, de belülről én sokszor feszült, ideges vagyok. Szerintm rá is ment a gyomromra. Nagyon nehéz nekem ezt a szituációt elfogadni.
2016. szept. 20. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Kėrd, hogy felügyelettel låthassa.Az azt jelenti, hogy nålad vagy csalådsegītőnėl.Ėn ezt kėrtem 1 ėvre.A fėrjem iszik az ûj csajjal, nem egyszer jött ittasan vagy måsnaposan a gyerekėrt.Mikor īrtuk ügyvėdnėl a papīrt, ės a felügyeletet kėrtem, szô nėlkül alåīrta.
2016. szept. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!