Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek hogy ne essek szét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne essek szét?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki nem maradunk együtt. Nem tud lemondani a netes csajokról annak ellenére hogy megígérte. Én pedig teljesen padlón vagyok. Nem gondoltam ilyeneket róla, nagyon szeretem. Nagyon nehezen tudom elengedni. Úgy érzem felőröl ez az egész. Teljesen szétvagyok esve folyton sírok. Legjobban a gyereket sajnálom, annyira féltem hogy ez lesz. Nem csúszhatok szét miatta felelősséggel tartozom. De olyan hihetetlen ez az egész.
2019. nov. 26. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Netes csajokról? Ezt kifejtenéd?
2019. nov. 26. 13:23
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Ragaszd meg magad.
2019. nov. 26. 13:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Csajoknak írkál de olyanokat h Gyönyörű vagy ❤️ meg lefeküdnék veled, meg kanos lettem a képedre.
2019. nov. 26. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi idős a gyerek?
2019. nov. 26. 13:31
 5/16 A kérdező kommentje:
1 éves
2019. nov. 26. 13:33
 6/16 anonim ***** válasza:
32%

Tudtad, hogy ilyen, de gyereket szültél neki? Nem értem, az elmúlt két napban legalább egy tucat nő írt ide, hogy gyereket szült valami agyatlan gyökérnek... Bár a tiéd még így is áldás némelyikhez képest...

Milyen az intim életetek, mióta megvan a gyerkőc? Mert ha csak azóta vannak ezek a problémák, akkor nem megcsalni akar, hanem egyszerűen hiányzik mellőle a nő.

2019. nov. 26. 13:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy éves gyerek kicsi még, nem fog rá emlékezni, és nem is fogja hiányolni az apját. Ebben nő fel, hogy csak láthatás van.

Te is találhatsz még (idővel) olyat, aki téged is értékel.

A gyerek apja hogy áll a váláshoz? Lehet ezt vele rendezni úgy, hogy egy normális viszony megmaradjon?

2019. nov. 26. 13:45
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
Miért nem vártál a gyerekvállalással addig, amíg apuka megváltozik?! Akkor talán nem kellene széthullott és/vagy apa nélküli családban felnőnie. Csak őt sajnálom, de őt nagyon!
2019. nov. 26. 14:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan olyan hülyének néztek hogy szültem volna neki ha tudom hogy ilyen? Elárolom nem. Olyan okos hazudozó hogy nem vettem észre sosem semmit. 1 hete mondta el amikor el akartam már menni a saját házamból. Kb 2 hónapja vannak előjelei pedig állítása szerint előbb is csinálta.
2019. nov. 26. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

"Csajoknak írkál de olyanokat h Gyönyörű vagy ❤️ meg lefeküdnék veled, meg kanos lettem a képedre."

És az a vicces hogy még szerintem le se feküdne velük mert ahhoz lusta. Régebben nekem is írt egy kispapa a sima képemre skype-on, nem volt kihívó kép. Kérdeztem miért csinálja ezt azt mondta neki már semmit se szabad? Aztán ment pelenkázni.

Barátnőim is hasonlóakat mesélnek. Annyira ellustulnak ezek a net előtt, hihetetlen. Csak klikkelgetnek, nézegetik a képeket írogatnak mint a zombik komolyan.

2019. nov. 26. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!