Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjek új életet 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek új életet 38 évesen? Szerintem semmi esélyem.

Figyelt kérdés
Azért tettem ebbe a témakörbe, mert válunk, de nem ez a fő gond. 2 gyerek van, ők nálam maradnak, viszont fogalmam sincs, mit kezdjek magammal. Érettségim van csak és 2 középfokú nyelvtudásom, meg egy semmirevaló szakma, amiben sosem dolgoztam. Világéletemben gyárban dolgoztam, az utóbbi években ingáztam külföldre vendéglátásban. Ilyen öregen nem tudom, mivé képezzem magam, tudom eddig kellett volna, elcsesztem az egészet, ezt is tudom. Vendéglátózni nem tudok a gyerekek mellett, ha már nem leszünk együtt az apjukkal, mert nem hagyhatom egyedül őket estére. 12 és 10 évesek. Ti mit tennétek a helyemben?
2019. nov. 18. 09:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Én is 38 vagyok, 15 éves kapcsolat után most maradtam egyedül, annyi a különbség, hogy nálunk nincs gyerek, így teljesen egyedül vagyok. Fogalmam sincs, hogyan kezdjek neki az új életnek, társkeresésnek, fura ezen gondolkozni ennyi idősen :(
2019. nov. 18. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező! Teljesen normális, hogy most minden zavaros. De lépésről lépésre haladva minden megoldódik majd. A fő, hogy el tudjatok költözni olyan helyre, ahol talàlsz munkàt. Valamint a gyerekeknek van iskola a közelben. Aztán ha eltelt egy kis idő és készen állsz, akkor jöhet egy új pàr, aki elfogad titeket. Fiatal vagy még nagyon!! Fel a fejjel!!

Utolsó! Neked szintén kitartás!! Fiatal vagy és előtted az élet!! Szeressétek magatokat!!!!

2019. nov. 18. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha van energiát, tartalékod, akkor egy nagyobb volumenű képzésbe invesztálnék ilyen helyzetben, és azt egyéniben vinném tovább. Ma nagyon menő lifecoach-nak lenni, de lehet talpreflexológiát, programozást is tanulni, amit vallóban lehet egyéniben vinni tovább.
2019. nov. 18. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az írott nyelvtudásod függvényében simán találhatsz Budapesten kezdő multis munkát is akár, akkora hiány van emberekből. Alap számítógépes ismeretek szükségesek, tudni kell időben beérni, együtt dolgozni másokkal, csapatban normálisan viselkedni.

A gyerek nem hátrány, ha tényleg megnyugtatóan el tudod magyarázni, hogy nem megy a munka rovására (nem fogsz késni, nem kell hamarabb lelépni iskolából elhozni őket, stb.)

Csinálj egy önéletrajzot, és töltsd fel több helyre, nem gond, ha csak a vendéglátós tapasztalat van benne. Arra helyezd a hangsúlyt, hogy váltanál és kezdő multis állásokat keresel.

Első körös interjú általában telefonon történik, ha más nem, ez is gyakorlás.

Persze Budapesti interjúkra feljárni nem egyszerű. Esetleg ismerősnél nem tudnál lenni egy darabig?

Szerintem távmunkát is találhatsz, de azokban annyira nem vagyok otthon.

Esetleg Aldi, Lidl pénztárosi állás?

Keresni kell a neten, biztos lesz valami megfelelő állás, hatalmas a hiány nagyon sok területen!

Kitartást! Most még minden nagyon nehéznek tűnik, de csak le tisztul!

2019. nov. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!