Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa nem akarja a gyereket de szeretném hogy anyagilag jó körülményeket biztosítson jogilag van rá esélyem ha nem vagyunk házasok, élettársak sem?
Gyerektartásért nyugodtan perelhetsz, ha ő az apja. Ez nem ugyanaz minthogy vegyen neked lakást, hanem a fizetésének egy fix %-a.
Bár ha te csak akkor szeretnéd megtartani a gyereket ha valaki vesz neked lakást akkor valószínűleg olyan súlyosan retardált vagy, hogy az valami borzasztó.
Ilyet nem tudsz.
Azt tudod, hogy a fizetése 20-25%-át el kelljen neked utalnia minden hónapban, miután megszületett a gyerek. De ez is olyan, hogy a bíróság azért méltányosan állapítja meg, tehát ha az apa keres 1 milliót, akkor nem kell neked 200 ezret adnia gyerektartásként, hanem csak normálisan amennyi egy gyerek havi eltartásának a fele.
Magadnak szülsz. Vegyél te neki.Vagy ha felnőtt, akkor magának fog venni a gyerek.
Egy normális nő ilyenre még csak nem is gondol.
*mert csak ilyen körülmények között szeretném megtartani a babát
Olyat írnék neked szívemből, hogy szerintem összedőlne az oldal.
Most komolyan... Már előre sajnálom szegény gyereket. Milyen anyja lennél??? Szerintem ha a gyerek megkapna mindent az apjától, te még őt is lehúznád! Ép eszű nő nem is gondol erre, amit írtál!
34N
Figyelj, én nő vagyok, ès àltalàban elítélem az olyan férfiakat, akik nem vàllaljàk a felelősséget a tetteikért, de ennek olyan golddigger szaga van, hogy ihaj.
Amúgy meg jogàsz vagyok, ès annyit tudok írni, hogy a hivatalos fizetèsének egy meghatàrozott %-àt (max 33%, ha az a napi megélhetését nem veszélyezteti) tiltattatod le tartàsdíjként.
De őszintèn remélem, hogy a pasid minimàlbérre van bejelentve, ugyanis akk0r nagyon megszívtad. Nem hogy lakàst nem kapsz, de örülhetsz, ha egy havi tízest legombolhatsz róla.
Màskor gondolkodj előbb, mielőtt szétteszed a làbad. Ès gondolom nem mondok újdonsàgot, hogy a mai vilàgban ismert védekezési módszerekkel elég lúzer szöveg a "becsúszott a baba"...
Gyerektartás maximum, amit kaphatsz.
Csúnya dolog, ha a gyereket akarod felhasználni arra, hogy
eltartsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!