Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők jogosan várják el a férfiaktól, hogy megélhetést, kényelmet, pénzt biztosítson családjának?
Hát nem. Egy kapcsolatba mindkét embernek baromi sokat kell beletennie. Ha a nő semmit nem tud felmutatni, akkor csak kihasználja a férfit. Nem feltétlenül kell főzni mosni takarítani, de akkor a kasszához illik hozzájárulni egy tisztességes fizetéssel. Szóval nem, rohadtul nem várhatnak el semmit jogosan.
De ez fordítva is igaz. Ha a férfi nem segít be semmibe, akkor ő is bizony bekaphatja. VAGY elég jó fizetés kell ahhoz, hogy ki lehessen szervezni ezeket a dolgokat ;)
Minden nő, akit ismerek, főz, mos, takarít, füvet nyír, fát vág, állatot tart, kertet kapál, dolgozik sokan két, három műszakban, pluszban napszámba jár.
Igen, teljesen jogosan szeretnék, hogy a férfiak is csináljanak végre valamit. Mert a legtöbb férfi, akit ismerek, ledolgozza a napi nyolc órát, aztán a fotelban meresztgeti a p. itsáját, a nőtől meg elvárja, hogy ellássa. Tisztelet a kivételnek.
Sajnos ez az igazság, aki mást mond, hazudik. :)
Látom, a férfigyűlölők (3-as válaszoló) is kezdenek elszaporodni itt az oldalon a nőgyűlölők mellett.
Nincs úgy, ahogy a 3-as írja. Tényleg léteznek lusta férfiak, de nem minden férfi lusta. Emellett pedig lusta nők is léteznek.
Mindenki annyit vár el jogosan a másiktól, amennyit ő is teljesít.
Be lehet szólogatni ismeretlenül, négyeske, persze, bármilyen orbitális hülyeséget.
Ismerek normális férfiakat, pl. a férjemet, apukámat, egy-két férfi barátunkat, akik társként viselkednek, akikkel meg lehet osztania munkát. Na, pl. őket lehet tisztelni. De sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon, nagyon sok férfi úgy áll hozzá, ahogy írtam.
# 5: Mi a hülyeség?
Az, hogy miután a férfiakat úgy írtad le, mint valami lusta dögök, a nőket pedig mint éjjel-nappal dolgozó emberek, azt mondtam, hogy férfigyűlölő vagy?
Vagy az, hogy azt írtam, hogy mindkét nem tagjai között vannak lusta és nem lusta emberek?
"Az a hülyeség, babám"
Attól még, hogy ilyen primitív, lekezelő stílusban fogalmazod meg a mondanivalódat, nem feltétlenül lesz igazad.
A kérdést én is megválaszoltam. (4. válasz, utolsó mondat)
Azért reagáltam a válaszodra, mert úgy gondoltam, hogy nincs igazad.
Arra válaszolnál, hogy ezek közül melyik volt a hülyeség?
"Az, hogy miután a férfiakat úgy írtad le, mint valami lusta dögök, a nőket pedig mint éjjel-nappal dolgozó emberek, azt mondtam, hogy férfigyűlölő vagy?
Vagy az, hogy azt írtam, hogy mindkét nem tagjai között vannak lusta és nem lusta emberek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!