Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi válás, miért hullanak szét a családok? Mi változott 50 év alatt?
Kerdezo lattad mar itt par kerdesben h 10ev parkapcs utan kinek mennyi szex jut? Ertsd mennyire kivanja meg a parjat 10ev utan es mennyire elik meg a ferfiassagukat/noiesseguket?
Ezek a parok sok esetben mar csak baratok. Na ez utan elvenned felesegul a baratodat? Ugyanmar.
Utolsó: Törölgetitek itt a hozzászólásaim, meg a lepontoztok mindent, mert szerintetek "nő ellenes". Minden amiben az van beállítva, hogy ez bizony a nő miatt van, az érdektelen. Én egy 190cm magas, 16 éve sportoló izmos fószer vagyok. Igen, elváltam, 10 év ismertség, ebből 2 házasság. S tudod miért? Mert a drágalátos feleségemről kiderült, ilyen felfogása van mint nektek. Neki jár, neki járt az új ház, neki járt a szabadság, ha meg kellett fogni 1 poharat s elmosni, csak az jött ki a száján: én ittam belőle, én is mossam. A pofátlansága már odáig fajult, hogy bedobálta a cuccait a mosógépbe (tudta h mosni akarok), tehát vagy kidobálom onnan az övét, vagy kimosom, majd a sajátjaim. A háztartást én vezettem. Én vettem mindent, én tartottam fenn, én is teremtettem. Hozzáteszem 80-100milliós házról beszélünk, meg nyaralgatásokról. Önerőből, azért mert dolgoztam érte 16 éves korom óta, hogy az legyek aki vagyok. Ezt bepótolni nem tudja egy olyan ember, aki 30évig bulizik. Ez idő, ezt nem tekered vissza. Erre elkezdett irigykedni,s folyton az egyenlőséggel jött. Hol itt az egyenlőség? Az bulizgat, mert élni akar, meg utazgatni, én meg vakuljak meg a sok feladattól? Az is jött, kb minden a férfi dolga. S akkor mi a nő dolga? Utazgatni? Lesni a jobbat? Tudod mikor, kivágtam, azt ment vissza anyucihoz. Élhet akkor. Azóta tinderen és a való életben is mit láttok: travel addict, party addict, stb... mert élni akar, csak épp 1 pojácát keres aki ezt finanszírozza. Kell ez? Nem. Látod feljebb is írta a némber, elválna, de anyagi okok miatt nem mer. Ezért adjon bele a férfi apait anyait, hogy a másik oldal meg elégedetlenkedik, meg fenyegetőzik meg azt lesi h mikor tud lelépni? Tudod mikor. Elég volt ebből a kettős mércéből. Én még1x nem engedek előre nőt a buszon, nem adom át a helyem, s ugyanolyan jogok vonatkoznak akkor rá mint másra. Ha beszól, ostromol, aláz, vagy megüt, akkor visszaütök. Nem érdekel h akkor meg már kettős mérce, mert szegény nő. Igaz megismertem egy nem hozzátok hasonló gondolkodású nőt, meglátjuk. Az ilyen travel addictos hozzátok hasonlóból meg annyi van mint a szemét. Tucat, semmire nem jó. Élősködő, követelőző, s a szép az egészben h sokuk feküdne is azonnal. Egy nőnek a tartása az elsődleges értéke. Nektek nincs. Aki már keresztül ment 25-30 kapcsolaton, azt inkább meghagyom annak aki szívni akar vele. Régen nem ez volt. Anyám apám nekem is világéletükben együtt voltak. Én ezt láttam, ezt tapasztaltam. Ti "modern emancipált nők" "sípolás" vagytok, akik csak azt nézik hogy "én én én én",s ezért képesek vagytok esküt, házasságot, gyereket magatok mögött hagyni, mert nektek "jár". Ez kő kemény nárcisztikus visszélés. Messziről kiszagolom az ilyet. (Tisztelet a kivételnek, mert van, de iszonyú kevés)
32f
Most a kérdező és az 50-es is nagyon bullshitet mondot!!!
Tudod lehet azert tenni hogy ujra felkeltsd az érdeklődését még 10 év után is... nagyon sok mindent lehet tenni!!!
Csak csinálni! El kell járni sportolni jobban adni az igényességre! Nem kell fel adni a vagyaidat és a családodat sem elhagynod!
Akik akarjak azok megoldják! Akik nem azok vagy bele törődnek vagy elválnak...
52-es, az a helyzet, hogy azok szoktak ekkora erkölcscsőszök lenni, akiknek esélyük sincs a kísértésnek még a közelébe se jutni.
Ugyan dehogy állnál te ellen 10 év kiüresedett kapcsolatban, évek óta nulla szexnél, ha jönne álmaid nője és veled akarna lenni. Csakhogy nem jön és nem akar veled lenni. Így könnyű erkölcsösnek maradni. Ismerek én is olyat, aki ellenállt, még munkahelyet is változtatott, de a nagy ellenállás közben vagy 6-szor szerelmet vallott a csajnak, aki állandóan lekoptatta. Ha a lány nem így áll a dologhoz, a pasi úgy hajította volna el az erkölcseit, mint az alsógatyáját.
Azoknál érdem az, ha ellenállnak, akiknek valóban volt kísértésük és nem csak álmodoztak, hanem keményen bele kellett dögleni abba a kimondott nembe. Te ennek még a közelébe se jártál soha, úgyhogy hiába papolsz itt.
53-as, csak hogy építgessem kicsit a romba dőlt világképedet: az hogy anyagi okok miatt nem tudok válni, nem azt jelenti, hogy nem lesz aki finanszírozza a kozmetikusomat, hanem pl. azt, hogy nem teszem őt az utcára, ugyanis nálam lakik és nincs pénze százezres kaucióra egy albérletben. Tény, hogy nem csak ő lenne nagy gondban, ha mennie kéne, de én se tudom egyedül fenntartani a házat. Mosogatásban nem vagyok jeles, ahogy ő se. Főleg, hogy kétszer annyi munkáért se kapok annyi fizetést, mint ő férfi létére. És hogy végképp megvígasztaljalak, soha nem költött rám egy fillért se csak úgy. A legolcsóbb muskátlit kaptam ünnepre, ha nagyon muszáj volt. Ettől függetlenül ketten együtt keresünk annyit, hogy fenntartjuk az otthonunkat, az autót és kb. ennyi.
a némber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!