Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagytam, de szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam, de szeretem?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 7 évig voltunk házasok. Nem volt semmi gond, de nemrég találkoztam egy másik nővel, elváltam és most együtt élünk az új barátnőmmel. Igazából szeretem őt és alapvetően jól élünk, de valahogy sokat gondolok a volt feleségemre, gyakran hiányzik. Néha rám tör, hogy terhes a barátnőm társasága és jobb lenne ha ő lenne itt. Van egy közös kislányunk, ő is nagyon hiányzik. Van hogy felhívom, hogy a gyerekről kérdezzek, de akkor csak szó nélkül odaadja a kislánynak a telefont.Pedig szerintem mindkettőnknek könnyebb lenne ha tudnánk higgadtan beszélgetni, de nem akar. Így nagyon rossz nekem. A barátnőm meg folyton vidám programokat akar. Mit tegyek hogy jobb legyen?
2019. szept. 14. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es, tényleg egy jó kérdés.
2019. szept. 17. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Angliában készült ilyen felmérés. Nagyon magas %-ban megbánják, főleg az ilyenek akik lecserélik a régit az újra. Olvastam is férfi fórumon hasonlókat, ott is visszament volna legalább fele az exhez. Azok szokták megbánni, ahol nem volt probléma, csak unatkozott a férfi és keresett valami vigasztalást/szórakozást.

Mert a tévhittel ellentétben nem mindig van valami baj a házasságban, van amikor csak unatkoznak az emberek.

Az ilyen megérdemli, hogy két szék közé essen, egy kicsit szálljon magába, hogy ne szórakozzon sem a régivel, sem az újjal.

2019. szept. 17. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén az exedet! Ha leléptél akkor vállald a következményeket.

Az én exem is visszajött, visszafogadtam, de azok után már nem tudtam őt sem szeretni, sem tisztelni, sem felnézni rá, de főleg nem tudtam MEGBÍZNI benne. Ezért elváltam tőle. Kiölte belőlem ezeket az érzéseket, pedig nagyon nagyon szerettem őt.

Ha szeretted azt a nőt valamikor, akkor hagyd békén most, hogy élhesse az életét, te pedig tanulj meg dönteni úgy, hogy nem bántasz meg másokat magad körül.

2019. szept. 19. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Szegény kislány:(

És ti is...

Sajnálom:(

2019. szept. 23. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!