Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írhattam neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írhattam neki hogy szeretem ha közben elhagytam?

Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Jobb kézzel ha jobb kezes vagy, ballal ha bal. Ha telón pöyögted, akk valszeg 2 kézzel.
2018. okt. 3. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Mert attól, hogy szeretsz valakit,be tudod áldozni magad, ha a szükség úgy hozza, ha a másik érdekét nézed, és tudod, hogy a legjobbat teszed neki a jövője érdekében, akkor tudsz önmagadon felül tekinteni a másik emberre.

És: kiszállsz.

2018. okt. 3. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
2+ Ha tényleg szívből szeretsz valakit, akkor azt mindig magad fölé tudod emelni, és az érdekében le tudsz mondani róla. Nem a saját, hanem az ő érdekében-vagy más: pld. gyermek érdekében.
2018. okt. 3. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg ugy, hogy nagyon bonyolult és kifinomult lelked van (bár nem hiszel az ilyen hülyeségekben).
2018. okt. 3. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
2 - Valahogy úgy történt. Legbelül tudtam h nem lehet semmi.
2018. okt. 3. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolathoz két ember kell, hiába szeretsz valakit ha ő ezt nem viszonozza feléd.
2018. okt. 3. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ertem a szitut. O is szeret? Vagy minek hitegetted szeretlekkel miközben elhagyni akartad?
2018. okt. 3. 13:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos, azt nem tudom, ő mit érez. Ha szeretett is, soha nem fogja tudatni velem.
2018. okt. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!