Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 hónapja elhagytam, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja elhagytam, de még most is szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 5 évig voltunk együtt és született egy kislányunk.De ő többször megalázott és megütött.5 hónap elteltével még mindig szeretem és nem tudok túllenni rajta.Van egy pasi aki nagyon akar engem,aranyos is meg minden.De normális az hogy egyszerűen nem tudom magam rávenni hogy lefeküdjek vele.ugy érzem hogy ezzel megcsalom a volt párom.Tudom hogy ez hülyeség,de akkor is így érzem.Vele nagyon jó volta a szex és nem tudom hogy az új párommal milyen lenne.Nagyon elvagyok keseredve! Segítsetek.
2012. febr. 6. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális hogy így gondolod! Menj vissza a régihez!
2012. febr. 6. 23:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok vissza menni mert nem szeretném ha a lányomnak végigkelljen néznie azt hogy az apja megver.Érted?de amugy meg hiányzik,nagyon és nem nagyon tudom tultenni magam rajta.46kiló vagyok és mikor vele voltam meg 55 voltam!
2012. febr. 6. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én értem, de te nem!
2012. febr. 6. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne menj vissza! Megalázott, MEGÜTÖTT? Ha többször megtette, ezután is megtenné, és lehet, hogy a kislánnyal is! Ha engem a párom szándékosan bántalmazna, ráadásul többször, akkor biztosan elhagynám. A gyerekemet pedig nem merném mellette felnevelni.

Öt hónap kevés idő ötéves kapcsolat után. Normális, hogy még vannak érzelmeid iránta. Főleg, hogy ő a gyerekeid apja. De hidd el, ha most visszamennél hozzá, előjönnének ugyanazok a problémák, ami miatt otthagytad.

Keress új társat, de nem kell most rögtön. Még nem vagy túl a szakításon, nem állsz készen egy új kapcsolatra, adj még időt magadnak. Foglalkozz a kislánnyal, próbálj ne sokat gondolni az apjára.

Azzal az új pasival amúgy megbeszélheted ezt, ha normális és tényleg veled akar lenni, akkor megérti. Találkozgathatsz vele, randizhattok, csinálhattok közös programokat - a szex ráér, ha te nem kívánod. Ha elmagyarázod neki, hogy ilyen téren idő kell még neked, szerintem megérti, ha komoly kapcsolatot akar.

2012. febr. 6. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én is így látom!!nem lenne jó vége.hát biztos hogy nagyon kevés az 5 hónap,de minden napom küzdelem!A mostani udvarlóm nagyon kedves és jószívű.ő ismeri a multam és megérti a helyzetet.nagyon köszönöm a válaszokat!!
2012. febr. 6. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!