Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a páromat egy masikert de most a másik eszembe sem jut a párom hiánya elviselhetetlen lehet hogy mégis őt szeretem?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 19:01
3/20 anonim válasza:
Előfordulhat, rossz döntést hoztál. Ciki.
4/20 anonim válasza:
Nem, nem lehet,hogy őt szereted. Csupán a másik csóka nem jött be, és most már jó lenne az exed is, mert nem bírsz egyedül lenni, ráadásul így, hogy koppantál. Remélem az exed nem fogad vissza.
5/20 anonim válasza:
Nincs a telefonodon vessző, vagy mi a pitsa?
6/20 anonim válasza:
Hmmm...édesanyám ha most látna, bizonyára megjegyezné, hogy legszebb öröm a káröröm, mert nincsen benne irigység. Így jártál.
31/f
7/20 A kérdező kommentje:
összejöhetne a másik de nem kell
2017. okt. 31. 19:10
8/20 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben, szerencsére a volt párom vissza fogadott és jóvá tettem.
Te is tedd ezt.
9/20 anonim válasza:
A barátnőm ugyan ezt csinálta velem , utánna persze meggondolta magát hogy mégis én kellek neki, mert hiányzik a múlt de nem volt elég erős. Sajnos ::((
Én nem értem az ilyen embereket ::(( miért csináljak ezt és miért nem érzik hogy mi a helyes út?!
10/20 anonim válasza:
Sz..r ügy, így jártál. A saját b..romságod csapdájába estél bele. Megérdemelted. Nyugi, az exed úgyse lesz olyan h..lye, hogy visszafogadjon téged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!