Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a páromat egy masikert de most a másik eszembe sem jut a párom hiánya elviselhetetlen lehet hogy mégis őt szeretem?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 19:01
11/20 anonim válasza:
Szandrának hívnak, és 24 éves vagy, valamint pont most lenne a hetedik évfordulód a sráccal, akit elhagytál?
12/20 anonim válasza:
Menj vissza hozzá bánatos kutyaszemekkel hátha annyira nyomorult szerencsétlen hogy visszafogad. Ja még mond azt neki hogy csak az ő hibája volt és belelökött a másik karjaiba. Állítom ez bejön.
13/20 anonim válasza:
Gondolj arra hogy nem véletlenül hagytad el.
A hiány az érzelmek... Ez normalis h visszafutnal. Én isbikyen vagyok mivel friss a dolog.. Próbáld majad elfoglalni vele. Legyél kicsit egymagadban. Ne gondolj rájuk.
14/20 anonim válasza:
Tudod kérdező, azt a lelki sérülést, amit én a nyáron átértem, sajnálom azt a csákót, ő biztos nagyon szeretett téged, de aki velem ilyet tesz, azt vissza nem fogadom. 16/F
15/20 anonim válasza:
#14 öcsi! Mit keresel itt a felnőttek között? :D
16/20 anonim válasza:
Kicsit talán legyél egyedül és akkor áttudod gondolni a dolgot.
17/20 anonim válasza:
# 15 Kategóriát tévesztett. :)
18/20 anonim válasza:
#5-ös( és talán ugyanaz a 15-ös is ugyanaz)
Haláli vagy. :D
19/20 anonim válasza:
# 5 A veszőket is elhagyta, nem csak a párját. :D
20/20 anonim válasza:
Aha és nem gondolod hogy azért a srác akiért elhagytad mit sem tehet az egészről?
Exed megérdemel téged? Miért szakítottatok?
Ha már egyszer szakítottál vele ott tuti nem stimmel valami.
Hogy viselte a srác hogy egyszerűen csak eldobtad mint egy rongyot?
Miért jöttél össze az új sráccal? Az mit vétett ellened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!