Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagytam, de szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam, de szeretem?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 7 évig voltunk házasok. Nem volt semmi gond, de nemrég találkoztam egy másik nővel, elváltam és most együtt élünk az új barátnőmmel. Igazából szeretem őt és alapvetően jól élünk, de valahogy sokat gondolok a volt feleségemre, gyakran hiányzik. Néha rám tör, hogy terhes a barátnőm társasága és jobb lenne ha ő lenne itt. Van egy közös kislányunk, ő is nagyon hiányzik. Van hogy felhívom, hogy a gyerekről kérdezzek, de akkor csak szó nélkül odaadja a kislánynak a telefont.Pedig szerintem mindkettőnknek könnyebb lenne ha tudnánk higgadtan beszélgetni, de nem akar. Így nagyon rossz nekem. A barátnőm meg folyton vidám programokat akar. Mit tegyek hogy jobb legyen?
2019. szept. 14. 18:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Most akkor tulajdonképpen meguntad a volt feleséged és lecserélted másra és csodálkozol, hogy ugyanúgy üres vagy belülről? Drága tanulópénz. Megpróbáltad te azt a kapcsolatot egyáltalán izgalmassá tenni?
2019. szept. 14. 18:25
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Ezen nem most kellene gondolkozni. Azonban jobb később, mint soha. A barátnőt küldd el a fenébe, a feleségednek vegyél egy csokor virágot és írj egy levelet, amiben leírod, hogy megtanultad mit veszítettél és életed legnagyobb ostobaságát követted el. Hogy szereted őt is és a gyereket is, és a döntésétől függetlenül neked mindig ő lesz a nő az életedben és a ő a családod. Mellékeld a jegygyűrűt is.

Ja és ne felejtsd el elmondani, hogy a barátnőt elküldted.

2019. szept. 14. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem válik be, akkor sajnálom, de jobb ötletem nincs.
2019. szept. 14. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged nem akarja,hogy feltépődjenek a sebek.Nem telefonon kellene beszélni,hanem személyesen.
2019. szept. 14. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Egy válás Soha nem könnyű, az elengedés mindig nehéz, a hiányát szerintem emiatt érzed, ha visszamennél hozzá ugyanúgy megunnad. Adj időt magadnak, ha a barátnőd szeret támogatni fog, ha egy kis esze van ő is tudja hogy ez nem könnyű.
2019. szept. 14. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Az új nőt sajnálom,nem tudta milyen ingatag faxxal jött össze,akinek mindig az kell ami nincs éppen és azt kívája bár ne lenne ott.ha ezt megtudná nem kéne döntögetni,kivágna és jogosan. nagyon "szerethetsz" te akárkit. max magadat meg a kényelmedet. a régit is sajnálom,otthagytad most meg másznál vissza mert mégse tetszik ami van. "szeretted" volna amikor tudtad. megérdemelnéd hogy egyedül öregedj meg és a falat nézd öregkorodban miközben mindkét nő boldogan élt nélküled.

Jó nagy hülye ha visszaenged az ex.Nem kéne egy csigatakony gerincű faszi aki oda kuncsorog ahol épp úgy gondolja jó lesz neki.

2019. szept. 14. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit a kettes írt,ugyanazt csinálnám.
2019. szept. 15. 00:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Edd meg amit főztél magadnak!
2019. szept. 15. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted te egyiket se kérdező!Se a volt nejedet se a mostanit.

Kizárólag csak csak magadat

Rosszul döntöttél és most ide jössz picsogni mint egy kislány

Növessz végre farkat és vállald a következményeket a hibás döntéseidért

2019. szept. 15. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Erről az jut eszembe, hogy annyi statisztika van, hogy miért van az a sok válás és milyen százalékban válnak az emberek, de egy sincs arról, hogy hányan bánják meg utána.
2019. szept. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!