Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Úgy érzem, hogy a házasságunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy a házasságunk zátonyra fut az egészsége miatt. Tehetek még valamit?

Figyelt kérdés

A férjem kb. három hónapja rosszul érzi magát. Hol komolyabban, hol kevésbé. Szédül, fáj a feje, gyakran hány, sokat fogyott. Nem tudom rávenni, hogy kivizsgáltassa magát, amit rendkívül önző dolognak tartok tőle. Két pici gyerekkel részmunkaidőben dolgozom jelenleg, ő pedig teljesen kivonta magát a családunkból. Nem tud beugrani a gyerekért, mert rosszul van, munka után inkább siet haza pihenni. Nem vásárol be velem, mert szédül, ha többet kell sétálnia, de a gyerekeket se bízzam rá, mert mit csinál velük, ha rosszul lesz. 180 fokot fordult. Elvárja, hogy ápoljam és körülugráljam, nekem pedig ebből ma, így negyedév könyörgés után teljesen elegem lett. Kifakadtam és kvázi választás elé állítottam. A válasza az volt, hogy elköltözik, ha gondolom... de orvoshoz biztosan nem megy.

Tehetetlennek érzem magam és nem értem ezt az egészet.

2019. szept. 1. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi történt?
2019. nov. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!