Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hétvégén láthatás?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnál lebeszélni a férjem erről.Ő ezt akarja kérvényezni.Sosem lenne velem így hétvégén.Az én szüleimet sosem látná,csak nyáron.Mivel érveljek a bíróságon?2019. aug. 28. 18:27
21/23 anonim válasza:
ui: osztott felügyelet párti vagyok a fentiek figyelembevételével, de annál nem jár a gyerektartás. De szerintem érdemes megállapodni abban írásban, hogy apuka akkor is fizeti, főleg ha sejthető, hogy jóval többet lesz anyánál, mint nála. Mert ha apukának nincs is ez ellen kifogása, és természetes számára, hogy támogatja a gyerekét, majd jön az új asszony, aki ezt nem fogja olyan természetesnek tartani. Na akkor jó, ha van erről papír! Apukának is jó, mert a nő orra alá dughatja és nem lesz emiatt veszekedés.
22/23 anonim válasza:
Ebbe nem fog belemenni a bíróság éppen azon indokok miatt amiket leírtál.
23/23 anonim válasza:
Na megjelent 1-2 frusztrált kidobott apuci 😉
Nyugi kérdező ebbe nem fognak bele menni. Jol is nézne ki, hogy te heti 5 nap gürizel rendezed a gyerekeket, kesőbb majd minden este tanultok, különóra stb... apával meg majd minden héten buli.
Ha ő többet akar mint kétheti ket nap ami erthető, próbaljatok mwg egyezni máshogy.
Nálunk a heti 1 nap hétvege es heti 2 nap ovi utáni este bejött.
Az hogy ő mennyire messze lakik egyéni szoc.problem ha már bőszen hangoztatják a gyerek érdekét akkor nem hiszem hogy pont őt kellene folyton folyvást ide oda ráncigalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!