Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden hétvégén láthatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden hétvégén láthatás?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnál lebeszélni a férjem erről.Ő ezt akarja kérvényezni.Sosem lenne velem így hétvégén.Az én szüleimet sosem látná,csak nyáron.Mivel érveljek a bíróságon?

2019. aug. 28. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
A gyakorlat szerint csak 2 hetente engedik a hétvégét, úgyhogy ne aggódj. Ilyet bíróság nem hagy jóvá, hogy minden hétvégén az anyja nélkül legyen, főleg, hogy még ilyen kicsi.
2019. aug. 28. 18:56
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Az nem érv, hogy a te szüleidet nem látná. Az apja szüleit akkor mikor láthatná? Soha?

Nem csak magadnak szülted azt a szerencsétlent, az apja ugyanolyan szülő, mint te. Én elhiszem, hogy most örök harag van a spermadonorral, de a gyerek érdekeit kéne nézned, nem azt, hogyan tudsz keresztbe tenni a donornak.

2019. aug. 28. 18:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Az apja a szüleivel él..kedves utolsó
2019. aug. 28. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Feltűnően örülj neki, hogy minden hétvégéd szabad, nyugodtan tudsz randizgatni. Hidd el, hogy mindent el fog követni, hogy ne örülj ilyeneknek, legyen csak veled hétvégén.
2019. aug. 28. 19:15
 15/23 SHARON TATE ***** válasza:
100%
Ha nem is Magyarországon éltek akkor az ottani jogrendszer szerinti illetékes kellene megkérdezned. Családjogi ügyvédet aki tisztában van a helyzettel. Amúgy 60km nem a világ vége.
2019. aug. 28. 19:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Minden nap 120km az óvoda miatt hát nem tudom...
2019. aug. 28. 19:56
 17/23 Rockarc ***** válasza:
58%

Mas orszag, mas szabalyozas. Magyarorszagon ugy van, hogy vagy meg tudtok egyezni, vagy a birosag dont a gyerek elhelyezeserol. Az pedig az esetek tobbsegeben alapbol az anya javara tortenik, hacsak nincs valami komoly problema vele. Ebben az esetben 2 hetente hetvegere kell biztositani a lathatast. Ha nem jon, akkor nem jon, varhat megint 2 hetet.

Nem ismerem a szlovak torvenyeket, de nokent a leheto legkevesbe kell aggodnod. Plane, ha apuci a szuleinel lakik. Csak siman utasisd el a megallapodast, aztan a birosag donteni fog. Szinte kizart, hogy nem a te javadra. Ha van legalis beveteled, el tudod tartani, es nem drogbulikat tartasz, akkor nem lesz gond.

43F

2019. aug. 28. 21:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. aug. 28. 21:49
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

Ne menj bele megosztott felugyeletbe, a gyereknek sem jo ha egy het itt egy het ott.

Ha kizarolagos a felugyeleted, minden 2. Hetvege az apae (nem mindegyik) es birosagon kivul egyezkedhettek h kinek mikor jo soron kivul. Baratnom osztott felugyelettel van, apuka ellene neveli a gyereket, szenved minden 2.heten a gyerek hianyatol es nyaron van h egy honapig nem latja.

Nekem kizarolagos van, tok normalisan mukodik megbeszeles alapjan de a gyerekeknek itt a csaladja, a gyerekszobajuk es nincsenek osszezavarodva. (Apukanak azota van uj, 2gyerekkel)

2019. aug. 28. 22:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az osztott felügyelet nem feltétlen arról szól, hogy egyik héten ide, másik héten oda rángatják a gyereket. Olvastam valamit erről, hogy ez inkább arra vonatkozik, hogy közösen döntenek a gyereket illető kérdésekben, az pedig ugyanúgy megegyezés kérdése, hogy a gyerek mikor, hol, mennyi időt lesz a szüleivel. Szerintem kegyetlen ez a 2 hetente 2 nap gyakorlat, rendkívül ellenséges azzal a szülővel szemben, akinek onnan kezdve ennyi jut a gyerekből és a gyereknek se jó. De nem jó az se, ha két helyre rángatják. Én is amellett vagyok, hogy legyen egy igazi otthona, ettől még ne legyen már ez a merev rendszer, hogy 2 hetente megkapod 2 napra. Nem is csodálom, hogy sok férfi öngyilkos lesz ilyenkor. Szerintem az osztott felügyelet szólhat arról, hogy a gyerek nincs állandóan rángatva, mert valóban lehetetlen 2 oviba járatni és napi 120 km-t utazni vele (ráadásul veszélyes is). De tényleg nem tudom, 60 km távolságból hogy lehet ezt jól megoldani:( Mert ha közel laknak, mehet apuka minden nap érte, délutáni programok, de este hazaviszi, meg abszolút rugalmasan, mikor mire melyik szülő ér rá. És ettől persze lehet apánál saját szobája, de az tényleg nem jó, hogy megfelezik őt otthon szempontjából. Legyen egy biztos otthona és két biztos szülője. Ne kérdezd, hogyan, nem tudom:(
2019. aug. 29. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!