Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden hétvégén láthatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden hétvégén láthatás?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnál lebeszélni a férjem erről.Ő ezt akarja kérvényezni.Sosem lenne velem így hétvégén.Az én szüleimet sosem látná,csak nyáron.Mivel érveljek a bíróságon?

2019. aug. 28. 18:27
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Mondtam neki vigye minden héten egy napra,és mondjuk minden 2 vagy 3 hétvégére.De hajthatatlan,minden héten péntek estétől vasárnap estig szeretné
2019. aug. 28. 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérjetek közös felügyeletet. 1 hét itt, 1 hét ott. A másik félnek ugyanolyan rossz, hogy egész héten nincs a gyerekével, a hétköznapokban nem része az életének. A gyerekről pedig ne is beszéljünk, akinek ugyamúgy szüksége lenne az anyjára is és az apjára is (és nem csak hétvégéken)...
2019. aug. 28. 18:37
 3/23 A kérdező kommentje:
2,5 éves,még itthon vagyok vele.Nálunk ez nem megoldás.2 helyre járhat óvodába?
2019. aug. 28. 18:39
 4/23 SHARON TATE ***** válasza:
100%
Megosztott felügyelet lehet ha egy városban laknátok persze nem járhat két oviba ...
2019. aug. 28. 18:45
 5/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt így nem hagyja jóvá a bíróság,vagyis remélem
2019. aug. 28. 18:46
 6/23 anonim ***** válasza:
48%
A gyerek érdekét kellene néznetek, nem a személyes érdekeket. Biztos van olyan megoldás is, hogy 1-1 hétvégét veled tudjon tölteni. Azért lássuk be... 1 hónapban 2 hétvége nem olyan sok.
2019. aug. 28. 18:48
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

De, a bíróság jóváhagyja 3 éves kortól a közös felügyeletet.

Ha már voltak olyan balphaszok a kedves szülők, hogy egy nem működő házasságba gyereket csináltak, akkor kutya kötelességük gondoskodni is arról a kis szerencsétlenről.

Azt senki sem hiszi el, hogy az utóbbi fél évben ment gallyra a tökéletes házasságotok. Felelőtlen volt a gyerekvállalás, legalább a nevelése legyen már felelős!

2019. aug. 28. 18:51
 8/23 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy esetleg vihetné minden héten.Pl.egy hétvégén péntektől szombatig,másik hétvégén szombattól vasárnapig,de nem...
2019. aug. 28. 18:51
 9/23 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ezzel érvelj, amit a kérdésed alatt írtál. Teljesen érthető és logikus. Hét közben dolgozol, nektek is kell teljes nap együtt. De amíg nem dolgozol, addig nem érzem jogosnak, hogy szerinted nem jár az apának heti 2-3 nap. A válás ezzel jár, sajnos elveszted a gyerekkel töltött idő egy részét. De a gyereket is bünteted, ha megfosztod az apjától. Jó megoldást én sem tudok, de abban biztos vagyok, ha elválunk, azon leszek, hogy ne veszítse el az apját, mert imádják egymást.
2019. aug. 28. 18:52
 10/23 A kérdező kommentje:
Szlovákiában nem hagyja jóvá..6 eves korig,biztos nem.60km van köztünk.Hogy akarná hordani óvodába?
2019. aug. 28. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!