Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem adja át a feleség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adja át a feleség a férjnek legalább a nyaralót, ha ő (az asszony) úgyis a lakásban marad?

Figyelt kérdés
Ismerős házaspár válik. A férj nagyvonalúan otthagyja a lakást a feleségnek. Csak annyit kér, hogy cserébe neki jusson a nyaraló, hogy legyen hol laknia. És a kocsi is maradjon az övé, mert a nyaralót valamiből téliesíttetnie kell, hogy tartósan ott lakhasson, ehhez pedig el kell adnia az autót. A feleség viszont a nyaraló és az autó felét is akarja. Kőből van ennek a nőnek a szíve? Nem érdekli, hol fog lakni a férje?

2019. aug. 1. 13:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
75%

Nahát, csávók ám nagyon jól keres ezek szerint a multinál, de rá van szorulva arra, hogy a feleség beengedje a nyaralóba lakni, meg még a lakás felére is igényt tartana...

Érdekes, hogy most hirtelen már a te feleséged is éppen ott óvónő...

Ilyen balhéknál nincs az a barát, amelyik ennyire belefolyna a két váló fél közti vitába...

A "barátod" valamivel nagyon felbőszítette a volt asszonyát, ha az ennyire gusztustalan módon akár vele bánni, nem gondolod?

2019. aug. 2. 19:01
 62/68 A kérdező kommentje:
Ilyen gúnyos hangú kommentre nem is kellene válaszolnom. Mi régóta barátkoztunk egymással, a két házaspár sok időt töltött együtt. Aztán a feleségem már egy ideje rájött, hogy ez a nő nem egyenes, ellene is áskálódott az óvodában. A két nő elhidegülése már évekkel ezelőtt elkezdődött. A mostani ügy viszont már engem is kikészített. A barátom semmivel sem idegesítette fel az asszonyt, nem ő csalta meg a nőt, hanem pont fordítva, ő lett megcsalva. Mit nem lehet ezen érteni? Csak nem Te válaszolgatsz itt, te gonosz Andrea? Magadra ismertél??? Jó érzés volt olvasni a gyalázatos tetteidről??? Jobb lesz, ha meghúzod magad az óvodában, és ha csak egy rossz szót mersz mondani a feleségemre, én bemegyek, és szálanként tépem ki azt a veresre festett, ocsmány hajadat.
2019. aug. 2. 19:12
 63/68 anonim ***** válasza:
83%
🤣🤣🤣Paranoidcity
2019. aug. 2. 19:14
 64/68 anonim ***** válasza:
72%
Nemcsak megcsalás sál lehet valakit felmèrgesíteni ám...
2019. aug. 2. 19:49
 65/68 anonim ***** válasza:
87%

Jaj Istenem... kiközösítik a munkatársnőt, mert megcsalta a férjét, kinek mi a frász köze van hozzá? És ha egy apuka az új párja? Ameddig nem az óvónőknek a férje, addig semmi közük nincs a magánéletéhez, amennyiben a munkáját ellátja. Mindenki olyan szuperül tud ítélkezni a másik felett.

Tiszta dedó. Ja bocsi, valóban az oviban vannak, csak sajnos a rossz oldalon... nevetséges.

2019. aug. 2. 20:14
 66/68 anonim ***** válasza:
60%
Ez a törtènet egyre szánalmasan...na meg nem csak a munkahely óvoda, hanem a szellemi színvonal is.
2019. aug. 2. 20:44
 67/68 anonim ***** válasza:
83%

Engem mindig olyan érzés kerít hatalmába ilyen válásokat hallva mintha gyomrom rúgtak volna. Azt a férjet is valamikor szerette, választotta magának, hozzáment...és ennyi évnyi emléket, szövetséget felrúgni, megcsalni s azon áskálódni minnél jobban kicsinálja...

Nekem ez végtelen szomorú

2019. aug. 4. 10:10
 68/68 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Teljesen egyetértek Veled. Ugyanezt gondolom. Én voltam a férj esküvői tanúja, láttam őket boldognak és nagyon szerelmesnek. Nagyon szépek voltak, nagyon fiatalok és nagyon szerelmesek. Most pedig már tárgyalni sem hajlandók egymással. A gyűlölet = megromlott szeretet, szepszis. Csak azt a valakit tudjuk nagyon-nagyon gyűlölni, aki valaha a világon mindennél többet jelentett nekünk. A nagy szeretet szokott átfordulni nagy gyűlöletbe. Ha egy házasság csak úgy csendesen kihűl, akkor barátságban válnak el a házasfelek, nincs ilyen nagy vihar.
2019. aug. 4. 11:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!