Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adja át a feleség a férjnek legalább a
nyaralót, ha ő (az asszony) úgyis a lakásban marad?
Így volt, nem így volt, égből pottyant mese volt.
2019. aug. 1. 18:12
Minden nő nagyívben elkerülendő. Annyi volt a publikus válaszom, hogy "Ellenségemnek nem kívánok ilyen nőt" A moderátor (?? Hölgy ?? ) ezt sértőnek érezte és törölte.
2019. aug. 1. 19:46
45%: Te sem vagy százas. A feleség volt olyan balga, hogy örökségének a felét a férjére íratta. Itt nem a feleség volt hunyó, hanem a férj. De gondolom, azt már nem olvastad, hogy a férj által nagy kegyesen felajánlott lakás a feleség ÖRÖKSÉGE!
2019. aug. 1. 19:54
44/68 A kérdező kommentje:
Az asszonynak egyetlen célja van, nevezetesen az, hogy hajléktalant csináljon a férjéből. A sértett női hiúság őrületes dolgokra képes. Nem hajlandó megbocsátani és lenyelni azt, hogy az após és az anyós "lek...ázta" őt, pedig aki megcsalja a férjét, azt nem a szent asszonyok között szokták emlegetni.
A bíróság mindenképpen eldönti majd a kérdést, véleményem szerint a lakás valóban az asszonyt illeti, a nyaralót és autót érdemes lenne megpróbálni eladni és az összeget megfelezni. Abból a barátod is vehet egy kisebb lakást, még ha nem is olyan jó környéken, de lesz hol laknia és nem szorul mások segítségére.
2019. aug. 1. 22:33
Hát lehet, hogy most a pasi nyertesnek èrzi magát, mert van egy ígèrete, hogy lesz hol laknia, ès ezzel most jajdejól odavágott a volt a felesègnek, de attól mèg ő a nagy vesztese a törtènetnek.
Lemondott mindenről, mèg arról is ami jogosan megilletnè, szóval a felesèg tènyleg elèrte cèlját, ki van "semmit e" a fèrjuram.
Most kapott egy lakást szívessègből lakni, ez pillanatnyilag megoldja a problèmát, de ez nem egy örök èletű dolog ám.
2019. aug. 2. 07:20
47/68 A kérdező kommentje:
Az agglegény nagybácsi majd rá fogja íratni a férjre a lakást, ezt magától ajánlotta fel, kérés nélkül. Engem - aki közelről szemléltem ezt a lélekölő harcot - megrémített és elgondolkodtatott az emberi indulatok ilyen kontrollálatlan tombolása. Az én Laci barátomnak kivételes szerencséje volt. De nincs mindenkinek egy agglegény nagybátyja vagy más rokona, aki elő tud neki rántani egy lakást. Vajon hány olyan vesztes férj van még, aki valóban kisemmizve kerül ki egy házasságból, s aztán albérletben kell új életet kezdenie (ami pedig, mint tudjuk, ablakon kidobott pénz, mert nem a magáéban lakik az ember)? Mi a jó abban, hogy valaki bosszút áll? Annyit töprengtem ezen még éjszaka is. Velem is hogy kiabált a hölgy a telefonban, pedig én végig udvariasan és csendesen tárgyaltam vele. De vannak nők, akiket szó szerint elvakulttá válnak a bosszúvágytól. No meg ebben az esetben az is közrejátszhat, hogy a hölgy új partnere, akivel már jó ideje élte titokban a világát, munkanélküli, így a hölgy tartja el. Ezért is akar mindent elhappolni.
"Ugyanis amikor a megcsalás kitudódott, a férj szülei azt mondták: - Mi mondtuk, fiam, hogy ne ezt a nőt vedd el. Már az esküvőtökön kacérkodott a férfi vendégekkel. Az ilyen nő az emberiség nőnemű söpredékéhez tartozik. - A férj szülei örömükben pezsgőt bontottak, hogy a ribonukleinsav menyüktől megszabadulnak, mert a nő kikerül a családból. A nő dühében nekiment az anyósának"
Na persze, a megcsalás úgy tudódott ki, hogy ott volt a férj, meg anyós és após is. Anyósék a feleség szeme láttára pezsit bontottak, és ünnepelték a fiúk megaláztatását, és fennhangon hirdették, hogy nekik volt igazuk, mert a feleség egy ribi.
Szép kamu.
2019. aug. 2. 10:22
49/68 A kérdező kommentje:
Az a beszélgetés akkor zajlott le, amikor már elment a házaspár a szülőkhöz, hogy bejelentse a válást. A megcsalás egyébként úgy tudódott ki, hogy az asszony maga leplezte le saját magát, szinte dicsekedett a tettével.
Tökmindegy mit hagy rá a nagybácsi, akkor is vesztes ebben a törtènetben, mert minden az asszonyè lett.
Abban meg egyáltalán nincs igazad, hogy jaj hány fèrfit semminek ki...
Már bocs, de azt csak akkor lehet, ha eleve nem volt semmije. Most ha a ház nem öröksèg lett volna, hanem közös szerzemèny, nem kapta volna meg az asszony az egèszet, ha a feje terejère áll is. A kedves barátod olyanèrt tartotta a márkát, ami nem illeti meg. Ennyi.
Amúgy meg marha nagy kamu szerintem :)
2019. aug. 2. 13:28
Kapcsolódó kérdések: